slide show

BAL 2020

Vilken fin kväll i tisdags, vilka fantastiska elever, ungdomar och individer. Vilket fantastiskt jobb jag har, så himla tacksam!! Att vara lärare på högstadiet är ett jäkla slit men det är också så sjukt mycket glädje och lycka. Jag ryser i hela kroppen när jag tänker på hur mycket vi gått igenom tillsammans, vilka kämpar mina elever är. Så många stunder av glädje och lycka men också av frustration. Som de kämpat med sina uppgifter, som de vänt ut och in på sig själv ibland för att lyckas lösa en uppgift och den glädjen när det äntligen lossnar. Detta är ett sådant fint gäng, jag har aldrig tidigare känt denna samhörighet med en klass som med 9b, det är den första klassen någonsin jag följt från 7an till 9an och de kommer för evigt att ha en stor plats i mitt hjärta. Jag har fått höra så många fina ord de senate dagarna att jag inte riktigt vet vad jag ens ska skriva. Att få höra att jag hjälpt dem att växa som personer, herregud det går rakt in i hjärtat. ♥ Följande bilder från avslutningsfesten har jag gått godkännande till att publicera. 
Bästa, bästa ni!! Hela gänget samlat, ni är bäst. 
Mina härliga kollegor!!
Men alltså <3333 Jag låter bilderna tala för sig själva. Så mycket glädje men även en del sorg, över att lämna det som varit deras trygga punkt under så många år. Jag är så glad över att just jag bidragit till en trygg skolvardag för dessa ungdomar. Nu väntar snart ett nytt kapitel i livet för alla våra elever, era framtida lärare kommer vara lyckliga över att få lära känna och undervisa er. 
Kommentarer

De är verkligen så fina allihopa, den glädjen för den dagen alltså!! Minns min bal så väl och det var en dag med massa lycka, taggad som tusan inför studenten liksom!! HEJA dom <3 KRAM

Svar: Ja men verkligen, ren lycka och en del sorg över att lämna <3
Carro

Vilka fina bilder! :) magisk dag ju!

Svar: Verkligen! Minne för alltid <3
Carro

Så häftigt att få följa klassen i tre år och jag förstår verkligen att det känns jobbigt att behöva lämna dem. Men som du säger, de kommer ha en speciell plats i ditt hjärta ❤️ Kram

Svar: Ja, det blev verkligen en känslosam dag igår! <3
Carro

» Carro

Så fina ni är allihop och att vara lärare är verkligen världens bästa jobb 😍

Svar: Verkligen! Det ger så mycket glädje <3 Även extremt tufft ibland men glädjen är den man kommer ihåg längre.
Carro

» Lisa

Vilka härliga bilder :)
Förstår att du blir glad av all uppskattning. Måste kännas jätteskönt att du bidragit till en trygg skolgång för eleverna.

Kram <3

Svar: Det känns helt underbart! <3
Carro

Åh vad roligt så fint!!!

Svar: Underbart!!
Carro


Kom ihåg


Trackback