slide show

The Sea Hotel

Igår packade jag mest hela dagen, jag har aldrig varit färdigpackad två dagar innan en resa - det är sjukt för att vara mig haha! Idag ska jag packa klart det sista. Det ska bli så skönt med en lugn dag innan avresan. Vi flyger klockan 07 och denna gången vill jag verkligen få lite sömn för innan Grekland blev det endast tre timmars sömn. 
 
Vi ska bo på The Sea Hotel som ligger i Can Picafort på Mallorca. Jag har varit på ett par ställen på Mallorca men aldrig just Can Picafort. Någon som varit där? Till Grekland kändes det väldigt lugnt att åka med tanke på corona, Kreta har tydligen inte haft en enda smittofall (!!) och det är bara drygt 200 dödsfall i hela landet. Spanien däremot, jag skulle ljuga om jag inte sa att jag är orolig för corona. Spanien har ju toppat listorna när det gäller smittade och döda och det känns inte helt hundra. Dock går det inte att avboka resan då UD inte avråder vilket innebär att jag hade förlorat mer än en hel månadslön och det känns ju inget vidare så vi ska åka. Det jag är mest orolig för är väl flygplatsen egentligen och flyget tillbaka till Sverige för då har ju passagerarna varit runt i Spanien på olika ställen. Hotellet och stranden känns OK och vi planerar inte att gå någonstans utanför hotellet just pga corona. 
Hotellet ser verkligen så fint ut! Hotellet ligger ju verkligen på stranden också vilket är dröm för mig. Som jag ska bada i Spanien!! Havet på Mallorca är ju superfint så jag är så himla taggad. En veckas sol och bad, det kommer bli helt underbart. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback