slide show

Grekland

Vi kom iväg!! Det blev inte mycket sömn i natt, endast två timmar så jag är extremt trött nu. Jag ogillar Köpenhamns flygplats, det är alldeles för stort och alldeles för mycket folk, väljer Malmö AirPort alla dagar i veckan men då de inte släpper in i Grekland från Sverige fick det ju bli från Danmark istället. På flygplatsen ska avstånd hållas men inne i flygplanet är alla platser upptagna, handlar såklart om att flygbolaget ska tjäna så mycket pengar som möjligt men det blir lite dubbla signaler. Munskyddet är på och plasthandskar likaså. Det känns som en risk att bli smittad av corona var man än går, oavsett om det är i Sverige eller utomlands. I Polen var jag bland mycket folk men blev inte smittad. I Sverige kunde jag blivit smittad på stranden eller restaurangen jag åt på förra veckan. Det känns väldigt osäkert överallt. Väl på hotellet kommer det nog kännas lugnare för där kan jag se till att hålla avstånd, tyvärr går det inte på planet. 

(null)
Vad är det för märkliga tider vi lever i? 🥺 jag vill bara att det ska komma ett coronavaccin nu...

En taxi väntade på oss på flygplatsen och tog oss till hotellet. Hotellet är extremt fint!! Det är ett 5 stjärnigt hotell så det är egentligen inte så konstigt men gillar det starkt. 
(null)
Vi fick en välkomnsdrink, alltid trevligt. 
(null)

(null)
Efter att ha bytt om gick vi till hotellet restaurang för att äta lunch. Jag tog grillad kyckling och den var så god! Jag satt här och blickade ut över havet och kände mig så lycklig. Jag trodde verkligen inte att utlandsresan skulle bli av i sommar pga corona så jag är överlycklig över att vara här. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Sedan gick vi till stranden för att kolla läget. Jag låg i skuggan och njöt. Smörjer inte in mig idag för ska börja sola från imorgon men låg i skuggan och läste och tog det lugnt. Helt, helt underbart!! När solen var svag la jag mig i solen en stund och värmde mig. Ser ni mina rosa små skor haha? Det är badskor så att man kan gå där det är stenar vid stranden, rekommenderas starkt! 
(null)

(null)
Vi var på stranden till 19.30 så tre timmar blev det i alla fall. Idag badade jag inte men jag är så taggad på en heldag imorgon med sol och bad! 
(null)

(null)
Tog en dusch, gick ut och självtorkade på balkongen och tittade på solnedgången. Alltså wow, dröm. Sedan gick vi och åt middag på hotellet. Det är buffé men man får inte ta själv pga corona så man pekar på det man vill ha. Bra lösning ändå ju. 

Jag ska snart sova och imorgon blir det frukostbuffé och sedan en heldag på stranden, åh vad jag ser fram emot det. Det ska bli 30 grader och strålande sol hela veckan. GREKLAND <3 m







Kommentarer
» Ullie

men alltså jag är såååå avis . et är bara tråkväder här idag oxå solen kom tio min o sen borta igen o så lika igen suck
njut nu vännen kram

Svar: Vädret i Sverige är verkligen märkligt nu...
Carro

Så skönt med sol och värme <3

Svar: Det var helt underbart <3
Carro

» Enna

Skönt att ni är framme! Njut!

Svar: Har njutit till tuen :D
Carro

Åh vad härligt!!!

Svar: Fantastiskt!!
Carro

Det är vågat jag är livrädd för att bli sjuk på vägen så vi får stanna hemma i år ...men njut

Svar: Ja, det var också min största rädsla. Har fortfarande ångest över flyget och flygplatsen. Men hade det helt underbart på Kreta...
Carro

Så kul att ni kom iväg, njut nu! Kram

Svar: Fantastisk vecka hade jag <3 kram
Carro

Men åh vad härligt att ni kom iväg! Ser helt sjukt härligt ut, kan man få joina kanske? Hihi 🥰 kram!

Svar: Det var magiskt!!! Hihi såklart:D
Carro

Ja nog är det konstigt med hur olika det är.

Åh så himla fina bilder!!

Svar: Tack!! :)
Carro


Kom ihåg






Trackback