slide show

MÄLARHUSEN

Igår körde jag till Simrishamn, eller närmare bestämt Mälarhusen för att hälsa på min kompis Anton i hans och hans föräldrars stuga. De köpte en stuga nära havet för ett par år sedan men rev hela och byggde en helt ny. Den är verkligen så fin, wow!! Inte nog med att de har nära till havet har de också en pool, men dröm?! Det tog 1 timme och 40 minuter att köra dit och en väldigt dryg väg på det, ingen motorväg utan 70 som helt plötsligt blev till 40 som blev till 80 km/h. 
 
TIll sist kom jag fram och då åt vi lunch och chillade lite i stugan. Kolla så fin den är! 
Vi begav oss därefter ner till stranden, solen kom faktiskt fram en stund så vi låg och solade ett tag. Sedan tog Anton ett dopp men jag doppade bara fötterna för det var svinkallt verkligen. Men så himla fin strand! Sanden var verkligen pudrig och ljus plus att stranden var väldigt bred vilket jag älskar. 
Vi var på stranden i drygt 1,5 timme. Solade, pratade och gick strandpromenad. Finns det något bättre än strandpromenad? 
Jag behöver verkligen sola baksidan av mina ben haha, är brun fram men inte lika brun bak. Är det bara jag?? Jag tycker det är slöseri med tid att sola på mage haha! 
Anton ville ha en ny profilbild så jag fick agera fotograf :-) 
Okej, en annan sak jag inte förstår är varför jag får så konstiga fläckar på armarna efter att jag solat? Ser ni? Vad tusan är det, måste ju vara något med pigmentet? Det syns inte jättetydligt om man bara kollar på mig men på bilden syntes det ju jättemycket. What is thiiiis :(
Sedan gick vi hemåt och grillade och åt ute på altanen, supermys! Efter det gick jag och Anton en promenad innan jag körde hemåt vid 21.30. Verkligen lyckad dag, fler sådana här tack ♥Kommentarer
» Carro

Vilken mysig dag! 💕

Svar: Ja, väldigt mysig dag <3
Carro

wow vad fint, mysigt!

Svar: Ja verkligen! :)
Carro


Kom ihåg


Trackback