slide show

En magisk vecka på Kreta

(null)
Åh, nu är jag hemma i Sverige igen efter en helt fantastisk vecka i Grekland. Jag har verkligen haft det så himla bra. Det kan ha varit en av de bästa veckorna i mitt liv. Jag har för första gången på flera år känt mig genuint glad och det värmer mitt hjärta samtidigt som det knäcker det. Jämför jag med hur jag mådde i Spanien förra året så är det en helt annan Caroline i år. Jag har haft mer energi, jag har skrattat istället för gråtit som för ett år sedan, då jag kände att allting var för mycket. Jag vill aldrig någonsin känna mig så utbränd igen. Det är helt enkelt inte värt att jobba så mycket att man mår psykiskt dåligt. 

Efter denna veckan känner jag mig tacksam, avslappnad och lycklig. Mer än så går knappast att begära 💗
(null)

(null)
Jag har verkligen försökt lägga undan mobilen mycket mer denna resa och lämna kameran på rummet de flesta dagar. Det var svårt för mig men det är en sak som stressar mig och jag behöver träna på att njuta av stunden och inte behöva fånga allt på bild. Därför blir det lite färre bilder från denna resan. 

Vi började varje morgon med frukost på hotellets restaurang på tredje våningen med underbar utsikt över havet. Det var verkligen magiskt att varje morgon få njuta av detta. Frukosten var god med mycket att välja mellan. Pga corona pekade man på det man ville ha, bra lösning tycker jag. Vi bodde på hotellet Ikones Suites och jag är så nöjd. Servicen är exemplarisk där, så många trevliga människor som jobbar på hotellet, wow!! Idag fick jag och mamma tårar i ögonen när vi skulle säga hejdå till personalen, så himla underbara och genuina människor som gjorde vår vecka ännu bättre 💗
(null)
Hela dagarna spenderades på stranden. Bok, musik, sola, bada, dricka milkshake, gå strandpromenad och läsa ännu mer. Det är verkligen det bästa jag vet. 
(null)

(null)

(null)
Vi var på stranden till kl 18.30-19 varje dag. Jag fullkomligt älskar kvällarna på stranden, när solen fortfarande värmer men inte bränner. Att ligga och läsa eller bara njuta av havet är verkligen livskvalité för mig. 
(null)
En väldigt god dessert med chokladmousse inuti. 
(null)

(null)

(null)
I och med att vi hade middag på hotellet så rörde vi oss inte så mycket utanför på kvällarna. Hade inte corona varit hade vi troligtvis åkt in till stan ett par gånger men nu fick det räcka med en. Det kändes samtidigt väldigt skönt för många kvällar gick vi till rummet direkt efter middagen vid 22 och då kröp jag ner i sängen och läste. Jag tror det var precis en sådan här extremt lugn vecka som jag och mamma behövde. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Underbara stranddagar, magi. Det enda negativa var att det var sjukt höga vågor de sista tre dagarna. Jag har aldrig i mitt liv sett så höga vågor. Det var röd flagga två av dagarna och badförbud vilket såklart var så drygt då bada var det enda man ville göra i den värmen. Den sista dagen var det inte förbud men fortfarande grymt höga vågor. Jag vågade mig in i vattnet men jäklar vilken kraft vågorna hade, jag blev riktigt rädd där ett tag. Nej, havet är verkligen mäktigt och otroligt farligt ibland. Badvakten så att det är sådana strömmar att det är stor risk att drunkna, man bara...:-) de tre första dagarna kunde vi dock bada för då var havet lugnt, synd på de tre sista dagarna!! 
(null)
Middag med denna utsikt varje kväll, man bara ja tack 🥺😍
(null)

(null)
Glad tjej! 
(null)

(null)

(null)
Men hur fint? Jag älskar Grekland, det är verkligen något speciellt med det landet. Människorna är så genuina, vädret är perfekt och jag älskar att den grekiska traditionella känslan är kvar på många ställen. 
(null)
Lunch på stranden, det tackar man ju inte nej till. 
(null)
Alltså!! Jag tackar livet varje dag för dig mamma 💗 detta är verkligen den finaste människan på hela denna jord och jag älskar henne så obeskrivligt mycket. Hon är inte bara min mamma utan också min bästa vän. Tänk att få spendera så mycket tid med någon man älskar så mycket? Det är ju guld värt. Hon förstår mig som ingen annan och vi kan skratta tills vi gråter. Jag är så glad att jag bjöd mamma på denna resan. Efter morfars bortgång den 26 juni kände jag inte igen min mamma, hon var ett levande vrak både när vi var i Polen och efteråt. Jag såg på henne hur hårt morfars död och allt omkring tog på henne och det gjorde så ont i mig. Jag är så glad att jag kunde ge mamma sju dagars avkoppling för detta var verkligen det hon behövde så mycket. Mitt allt <3
(null)

(null)
En solbränd tjej. Jag gick runt i tunna klänningar, barbent och utan strumpor hela veckan. Att sitta ute kl 23.30 på kvällen och det är 24 grader, livets dröm. 
(null)

(null)
Många fina solnedgångar blev det! 
(null)

(null)
Men fina duu🥺🥺
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
No caption needed. 
(null)
Alltid efter duschen gick jag ut på balkongen för att självtorka i solen, alltså magiskt ju!! Klockan var liksom 19.30 och det var fortfarande så varmt. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Bilder från vår sista kväll igår 💗
(null)

(null)
Och så var det på väg hemåt igen... nöjd med brännan, synd att den går bort så fort bara :( 

Men vet ni vad det bästa av allt år?? Om 1 vecka åker jag till SPANIEN och får uppleva detta underbara en gång till, wow. Kommentarer
» Lisa

Vilka härliga bilder. Ser verkligen helt underbart ut och vad brun du är :)

Kram <3

Svar: Tack så mycket :D
Carro

Det ser helt underbart ut! :)

Svar: Det var helt fantastiskt <3
Carro

» Ullie

va ska du åka i väg igen till spanien ?? men corona?
för 2 år sen va vi på kreta oxå så fint o härligt
vilket mysigt hotell ni va på älskar de tre kantiga parasollen o solsängarna o så fint blir glad utav sånt
kan ja låna en bild av fina hoteller ? bara ha på min fb sida brukar bjuda på sånt lite då oå finns fler tokiga som mej ha ha
kram o fin måndag

Svar: Ja, vi åker alltid på två resor varje sommar. Då UD inte avråder längre så går det inte att ställa in resan och det är mååånga tusen jag förlorar om jag ställer in den ändå :( Kreta är helt underbart. Ja men eller hur, absolut! Det är bara att ta vilka bilder du vill:)
Carro

» Carro

Vilken härlig vecka du haft, så härliga bilder 💕

Svar: Tack <3
Carro

Vad glad jag blir att du haft en så bra vecka trots situationen som varit, att du kunnat koppla bort en del och bara va! Det är att njuta ❤️ KRAM

Svar: Tack vännen! <3
Carro

Så glad för er skull att ni fick en så härlig vistelse på Kreta. Precis som du säger så tror jag ni behövde det för att komma bort lite! Och bilderna är verkligen helt underbara, förstår att du älskar Grekland! Kramar

Svar: Ja men ibland behöver man verkligen komma bort och byta miljö. Kram <3
Carro

Låter som ni haft det skönt i värmen :).

Svar: Vi hade det helt amazing :)
Carro

men gud vad fint, härligt och gott :D

Svar: Jaa, fantastiskt var det! :)
Carro

Det glädjer mig att du mått så bra nu under din semester!

Svar: Tack fina du, det är en härlig känsla...<3
Carro


Kom ihåg


Trackback