slide show

Imorgon begravs morfar 💔

Imorgon, onsdag Ă€r det morfars begravning. Det kommer bli en extremt tung dag för mig och min familj. Jag fĂ„r en klump i magen nĂ€r jag tĂ€nker pĂ„ morgondagen. Jag vill inte se morfar begravas för dĂ„ kommer det att kĂ€nnas pĂ„ riktigt, sĂ„ verkligt. Jag vill fortfarande tro att allting kommer att bli som vanligt, att jag kommer kunna krama om morfar igen. Jag har aldrig varit pĂ„ en begravning i "vuxen" Ă„lder, nĂ€r mormor begravdes var jag sĂ„ liten att jag inte kommer ihĂ„g, jag har bara sett bilder i efterhand dĂ€r alla grĂ„ter. Jag vill inte gĂ„ pĂ„ begravningar men detta Ă€r nĂ„got jag mĂ„ste göra, för min egna skull och frid. đŸ’”
(null)

(null)
Älskade, Ă€lskade morfar. Att fĂ„ se honom ligga i en kista imorgon gör sĂ„ jĂ€vla ont att jag grĂ„ter av bara tanken. Det kĂ€nns som om mitt hjĂ€rta slits isĂ€r och sedan sĂ€tts in igen. Jag vet inte hur jag ska klara av att se mamma sĂ„ ledsen ocksĂ„, det Ă€r en till sak som fĂ„r mitt hjĂ€rta att gĂ„ i bitar. 

Morgondagen kommer att bli tung, sĂ„ tung. Detta var en enormt stor förlust för min familj. Min familj bestĂ„r liksom av mig, mamma, min bror, hans son Jack och sĂ„ morfar. Nu Ă€r morfar borta, det Ă€r 1/4 av min familj som bara rycks bort och jag kan inte förklara min sorg. 

Först Ă€r det en mĂ€ssa i kyrkan till minne för morfar. Sedan ska vi till kyrkorĂ„den för sjĂ€lva begravningen, dĂ„ fĂ„r man möjlighet att gĂ„ in och se morfar ligga i öppen kista. Jag vet inte om jag kommer att fixa det, kanske men kanske inte, jag fĂ„r se imorgon i stunden. Efter begravningen ska vi förflytta s oss till sjĂ€lva gravplatsen, dĂ€r morfars kista ska hissas ner. Det kommer bli helt galet tungt. Han kommer i all fall ligga begraven bredvid mormor och det vĂ€rmer. đŸ•ŠđŸ€đŸ•Š
Kommentarer
» Lisa

Jag beklagar förlusten av din morfar. Underbara bilder pÄ er . FörstÄr att det kÀnns tungt.

Stor kram till dig <3

Svar: Tack! <3 idag har varit en oerhört tung dag.
Carro

» Enna

Hoppas allting gÄr bra och jag tÀnker pÄ dig :)

Svar: <3
Carro


Kom ihÄg


Trackback