slide show

Senses Violett Suites

Under mina fyra dagar i Österrike tog jag 628 bilder, några videos inkluderat så kameran fick verkligen jobba haha! Det var ju så vackert överallt så svårt att inte fota. 
 
Vi landade i Salzburg och det var 1,5 timme med bil till Zell am See där vi skulle bo, något långt kan jag tycka. VI tog en uber till hotellet vilket kostade 800 kr men tillbaka till flygplatsen gick det inte ta någon uber, det fanns inga bilar i närheten så vi var tvungna att ta taxi vilket kostade 1500 kr, sura pengar. Hur som helst, när vi anlände till hotellet Senses Violett Suites och jag såg den magiska utsikten kände jag direkt att detta kommer bli bra. Värdinnan Karolina och hennes mamma mötte upp oss och visade oss till vårt rum. 
Vi möttes av denna utsikten från balkongen och jag blev kär i Österrike direkt.
Rummet var 35 kvm stort och helt amazing. Troligtvis det finaste och mest lyxiga rum jag bott i. Det kändes så stort och luftigt. Sängen var riktigt skön så där sov jag bra och ett stort plus var såklart balkongen och utsikten. 
Badrummet var också jättefint och rummet hade den största duschen jag någonsin sett haha! Dröm. 
En stor gran, Zellersjön och de snötäckta bergen utgjorde ursikten. Jag kände bara wow varje gång jag kollade ut. 
 
Jag kan faktiskt inte tänka mig ett bättre hotell, Senses Violett Suites får 10 poäng, det enda negativa var att det inte fanns AC på rummet. Om ni någongång får möjligheten så bo på detta hotell, det var dyrt men verkligen once in a lifetime upplevelse. 
 Kommentarer
» Lisa

Ser verkligen underbart ut :)

Svar: Det var fantastiskt! :)
Carro

Drömmigt... Verkligen en härlig resa låter det som

Svar: Det var det! :D
Carro


Kom ihåg


Trackback