slide show

RELATERAR

Alltså hur trött kan man vara egentligen. Jag höll seriöst på att somna på jobbet medan jag väntade på att klockan skulle bli 18 och föräldramötet skulle börja. Ska snart sova, tagga sprutor x 43 imorgon. Måste vara utvilad... 

MEN nu till situationer jag relaterar så mycket till. Följ situationer på Instagram, så mycket som är mitt i prick. 
(null)
Men jaaaa hahah! "Klart som fan man tappar det tillslut". Ja, alltså jag är inte världens största fan av människor alla gånger. Är det bara jag som tycker att människor rent allmänt är skitjobbiga många gånger? Introvert hej japp. 
(null)
100% sant! Med mamma i bilen beter man sig alltid perfekt bakom ratten. Varför är det så haha? 
(null)
Har på riktigt aldrig relaterat till något så mycket som till detta. Om man trodde det var jobbigt att gå i skolan, ja då är det inget jämfört med att jobba. Är som en levande zombie stora delar av dygnet. Livet går typ ut på att vara trött haha...
(null)
Kan någon förklara, fattar inte? Vem lägger ens en nyckel i en kruka eller liknande, jo jättemånga men varför? Jag hade verkligen aldrig gjort det, det är ju typ som att be efter inbrott. Whaat. 
(null)
Ehh japp! Jag varför gång på Kastrups flygplats: excuse me, can you speak English instead of Danish? Thank you! Jag förstår 0,0000 danska. 



Kommentarer

Jag träffade en dansk när jag var på Malta, han förstod tack och lov att jag inte skulle förstå danska.

Svar: Hahah, det var ju himla tur :D
Carro

Så kul att läsa!!

Svar: Kul att du tycker det :)
Carro


Kom ihåg






Trackback