slide show

Nej men så bra!!

Vilken bra fredag det blev igår! 
(null)
Klädde upp mig lite för en gångs skull till jobbet, på senaste har jag mest slängt på mig joggingbyxor för jeans är jobbigt men igår blev det jeans och invigde mitt nya KENZO skärp jag fick i julklapp? Så himla fint! 
(null)

(null)
Jeansen är från River Island och tröjan från Ralph Lauren. 

Mötte upp Alexandra på stan, vi gick runt en timme innan vi gick till Crazy Jack för att äta. 
(null)

(null)
Åt vitlöksbröd och hamburgare. Bara kolla på bilderna, hur gott?! Crazy Jack är verkligen bästa hamburgarestället jag provat. 
(null)
Fina, fina, fina Alexandra!! Vi hade verkligen en så bra kväll. Vi satt på Crazy Jack i 4 timmar och 15 minuter (!!), ehhhh jag tror ägarna kanske blev liiite trötta på oss hahah. Vi hade det dock så trevligt och vi pratade om allt mellan himmel och jord vilket var så skönt. En vän man kan berätta allt för är guld värd. Kände mig bara så glad efteråt, och med ett lättat hjärta åkte jag hemåt ❤️ 

Hämtade ett paket på vägen hem och träffade tre av mina gamla elever, hade dem under tiden jag pluggade till lärare när jag jobbade på samma skola under en längre period. De är redan 18, har körkort och ska ta studenten nästa år. Ehh var tog tiden vägen? Så himla roligt att träffa killarna och jag blir alltid så glad när gamla elever kommer fram, pratar och tackar för tiden vi fick tillsammans i skolan. Värmer alltid i hjärtat! Är så glad att jag blev lärare i ung ålder, dels har jag väldigt många år kvar och dels är det mycket enklare att skap meningsfulla relationer med eleverna. Jag hänger ju med i svängarna när de pratar om sociala medier, spel, Youtube osv. 

Nu ska jag till stan med familjen, ha en underbar lördag <3 Kommentarer
» Lisa

Vilken mysig dag du verkar ha haft :) Snyggt skärp <3 Kram

Svar: Blev verkligen en lyckad dag! Tack <3
Carro

Härligt! Det är verkligen kul att vara lärare :)

Svar: Ja visst är det! Du är också lärare ser jag :D
Carro

Nej men guud så snyggt skärpet är!! Avis här haha <3 Tycker verkligen tiden går alldeles för fort, så sjukt! <3

Svar: Tack så mycket! Verkligen så fin julklapp <3
Carro


Kom ihåg


Trackback