slide show

Lördag

God morgon lördag! Har haft ett par lugna dagar här hemma sedan jag kom hem från Österrike. Det behövdes verkligen, jobbet drar igång redan på tisdag och helt ärligt känner jag mig inte redo men ska försöka att koppla av dessa sista dagarna. 
(null)
Dagens plan är att jag strax ska till stan för att äta lunchbuffé, det brukar vi göra på lördagar. Ikväll ska jag hem till Anton på spelkväll. Han har flyttat till en ny lägenhet så dit ska vi. Vi kör alltid spelkvällar ett par gånger per år, älskar! Det blir jag, Anton, Thea, Alexandra och kanske Filip beroende på om han fortfarande är sjuk eller inte. 

Imorgon ska jag på ett möte i stan angående ett eventuellt bröllop jag ska koordinera. Jag har redan ett bröllop inbokat i augusti 2020 (det ska verklige bli SÅ spännande, mitt första uppdrag!) men imorgon ska jag träffa ännu ett brudpar som ska gifta sig augusti 2020, vi får se om det blir något eller inte. I år vill jag satsa mer på mitt företag än förra året, målet är att få minst tre nya bokningar. :-) Kommentarer

Åh vad kul att koordinera bröllop <3

Svar: Ja, det är superroligt! <3
Carro

Mysigt med spelkväll.

Vad spännande att du jobbar som bröllopskoordinator! Det skulle vara så roligt att få veta mer. :)

Svar: Tack för orden! Det gör mig glad att du uppskattade inlägget om spökstaden Bodie i Kalifornien.

Kram

Svar: Så kul att spela spel :D Ja, jag är precis i uppstarten och har mitt första bröllop i augusti vilket är väldigt spännande! Jag skriver ett inlägg där jag berättar lite mer :)
Carro

Åh så fin bild på dig!!

Svar: Tack fina!
Carro

Åh så spännande med fler kundmöten! Och låter som du hade en riktigt fin lördag :)

Svar: Ja, det är alltid spännande! Ska få svar idag om brudparet vill anställa mig eller inte...:) Lördagen var hur bra som helst!
Carro


Kom ihåg


Trackback