slide show

Söndag & kommande veckan

Hej finisar ♥
 
Igår gjorde jag inte mycket alls, åt lunchbuffé på stan och sedan var jag bara hemma och tog det lugnt. Mår fortfarande inte hundra efter alla sprutorna i fredags och jag har haft migrän hela helgen. Försöker nu hitta ett samband om det faktiskt ens blir bättre efter botoxsprutorna eller rentutav, kanske sämre? Hur som helst, igår började ju Mello och jag älskar Mello, det är tradition!! Tyckte Robin, Felix och Malou var jättebra, tyvärr gick ju bara en av dem till final. Gillade inte alls The mamas, inte alls min typ av musiksmak. 
 
Idag är det söndag igen och ni vet ju att det inte är min favoritdag. Dagens planer är att titta lite på tv, för att faktiskt få in en del återhämtning även på söndag, städa, jobba en timme (måste rätta elevtexter) och helt enkelt ladda upp inför nästa vecka. Det är en fullspäckad vecka med en massa saker efter jobbet och det känns tufft. 
 
Måndag - utvecklingssamtalen kör igång och jag har tre stycken efter jobbet. Utv samtal är tufft, det är alltid en psykisk påfrestning och jag känner mig helt slut efteråt. Dock måste det ju göras två gånger per läsår så har inte så mycket till val. 
 
Tisdag - ska till diabetessköterskan och efter det ska jag fixa brynen. 
 
Onsdag - först ett elevmöte efter jobbet, därefter två utvecklingssamtal och sedan ska jag på afterwork med ett par kollegor, vi ska äta i stan. 
 
Torsdag - ett utvecklingssamtal efter jobbet och sedan ska jag på massage i stan. 
 
Fredag - har tid hos sjukgymnasten för att kolla ryggen, har ont i ryggen varje dag så måste ta tag i det. 
 
I helgen ska jag träffa Alexandra. Det var veckans planer det. 
En av mina favoritbilder från fotoresan i USA för två år sedan. Saknar varje dag <3 Har inte ens visat er hälften av alla bilder, trots att det gått så lång tid så kommer jag att blogga om varje plats vi besökte för det är alldeles för magiska bilder för att endast låta dem ligga kvar i fotoalbumet på datorn. Kommentarer

Usch det måste vara riktigt jobbigt med ryggont, det är ju inte så att man glömmer det i första taget! Hoppas verkligen du kommer få hjälp med det vännen <3 Kram!

Svar: Jaa ryggont suger :( Tack vännen! KRAM <3
Carro


Kom ihåg


Trackback