slide show

MOT RIGA

I julklapp gav jag mamma och min bror en resa till Riga, jag ska såklart också med hehe :-) Var så himla nöjd med min julklapp. Jag var ute efter en relativt billig resa och tanken var först Prag men sedan var jag mer inne på Riga vilket det också blev. Min bror har aldrig flugit och inte varit utomlands (förutom Polen som är hans andra hem och en resa till Bryssel med klassen) så det ska bli extra roligt. Han är rädd att vi ska krascha, I don´t blame him...:P Det ska bli så mysigt att spendera ett par dagar med hela familjen, extra roligt att brosan faktiskt följer med.
 
Jag skrev ut dessa två papper och slog in i varsin julklapp, en till mamma och en till brorsan. Det var så kul att se deras reaktioner. 
 
Jag har aldrig tidigare varit i varken Lettland eller Riga så vet inte exakt vad jag ska förvänta mig. Tänker att jag inte ska ha speciellt höga förväntningar så blir man inte besviken i alla fall. Det ska bli väldigt skönt med ett miljöombyte, komma iväg, slippa Hässleholm ett par dagar, äta gott och bara strosa runt. Har någon av er varit i Riga? 
 
Det finns inte jättemycket sevärdheter i Riga som lockar mig men utöver shopping och mat tänkte jag att vi skulle hinna med följande. 
Illusion room, detta verkar så kul! Mindfuckar hjärnan rejält, hit måste vi.
Svarthuvudbrödernas hus, en legendarisk byggnad i Riga.
Gamla stan, ska vara mysigt och med en massa fina byggnader.Kommentarer
» Carro

Men åh vad roligt! 😍

Svar: JAA! :D
Carro

» Anita

Wow, lyx med Riga resa :D

Svar: Det ska bli väldigt mysigt att komma iväg :D
Carro

» Lisa

Vad kul att få åka till Riga:) Har faktiskt aldrig varit där kram <3

Svar: Det ska bli spännande att uppleva en ny huvudstad:) kram <3
Carro

Gud vilken bra present <3

Svar: Var himla nöjd med den hehe :D
Carro

Men vad roligt och vilken härlig present dom fick av dig! :-D Kramid

Svar: Var väldigt nöjd med den hehe :D kram!
Carro


Kom ihåg


Trackback