slide show

Måndag 10 februari

Hej måndag! 
 
Uppdatering kring min nya blodsockermätare. Första natten var i lördags och det gick fullkomligt åt helvete. Mätaren larmade flera gånger i timmen hela natten och sömnen blev obefintlig. Jag vaknade ständigt av att mätaren ringde, ni vet när man är så trött att ögonen svider och då ska man kolla på en ljus skärm i mörkret. Till slut lyckades jag stänga av de flesta av larmen (det går inte alls att stänga av larmet för lågt blodsocker vilket egentligen är bra!) men då började mobilen att larma istället. DAMP!!! Jag blev så lack att jag gick upp och tog bort hela app helevetet från mobilen haha. Så första natten var hemsk. Natten mellan söndag och idag blev mycket bättre. Jag stängde av alla larm på mobilen och låg stabilt i blodsocker hela natten så den larmade inte alls. För första gången på flera månader sov jag igenom hela natten utan att vakna en enda gång och kolla blodsockret. Magiskt, verkligen! Jag har inte bestämt mig om jag gillar Dexcom eller Libre mer, behöver prova denna ett par veckor för att kunna utvärdera men det känns absolut som om jag kan lyckas få till ett mer stabilt blodsocker med Dexcom. 
 
En sak som gör mig väldigt orolig är mitt öga. Jag har under den senaste veckan sett väldigt suddigt på ena ögat, jag trodde det skulle gå över när blodsockret blev mer stabilt men jag ser fortfarande lika dåligt. Jag får panik bara jag tänker på det för ögonen är väldigt vanligt att man får komplikationer i pga diabetesen och det gör mig verkligen livrädd. Jag ska ringa till sjukhuset imorgon och fråga om jag kan få tid till ögonbottenfotografering. Man gör det varje år som diabetiker och jag gjorde det i februari 2019 senast så egentligen är det dags. Är så orolig över synen dock, får ont i magen :( Håll tummarna att det är något som går över men jag börjar tveka i och med att det hållt i sig i över en vecka nu.
(null)
Har varit en bra dag på jobbet, mina måndagar är skönt för har ett par timmars planering, två lektioner och därefter konferens. Jag städade HELA mitt skrivbord, det tog flera timmar haha... Nu är det så, så snyggt och prydligt. Jag är verkligen världens sämsta på att hålla ordning, både här hemma på mitt rum och i min walk in closet och även då tyvärr på jobbet. Sedan skäms jag för det är ju mina kollegor som då har mitt stökiga skrivbord som utsikt och det är ju inte särskilt trevligt. Denna gången ska jag verkligen försöka hålla ordning på riktigt, jag har sagt det så många gånger förr dock. Vi kör uppdate om två veckor från och med idag, gissar ni på att jag fortfarande har ordning då? Heja mig :-) Är ni ocskå stökiga av er? Jag önskar att jag inte vore men tyvärr har jag alltid varit. Har även alltid varit en tidsoptimist och så lär det nog bestå. 
 
Efter jobbet var jag och mamma och åt på Wokhouse, så gott och så trevligt att catcha upp om dagen. Älskar min mamma så mycket, inte bara min mamma utan även min bästa vän. Mitt allt 💖Nu ska jag titta på tv en stund och sedan försöka få rätt många timmars sömn. Ha en fin kväll.Kommentarer

Fy vad jobbig första natten var, men tur att det gick bättre andra :) Och så fin relation din mamma och du verkar ha, så fint! :)

Svar: Ja, vi har verkligen en fin relation! Så tacksam över det :)
Carro


Kom ihåg


Trackback