slide show

Alla ❤️ dag och sportlov

LOV!! Ledig hela vecka 8, det ska bli helt fantastiskt. Sportlovet, du är så välkommen så. Jag känner mig helt slut, både fysiskt och psykiskt så lovet kunde inte komma mer lägligt. Som lärare behövs verkligen detta lov, det är verkligen tufft som det är att fixa december-februari med endast helger. Puuhh🥵 

På måndag ska jag till Riga, så spännande! Det ska bli otroligt skönt med ett miljöombyte, att komma bort från Hässleholm och upptäcka en ny storstad är ju aldrig fel. Mer om det imorgon :-) 
(null)
Jag ska verkligen ta tillvara på helgen, vila, vila och vila. Måste packa också såklart, tänkte börja lite smått imorgon. 

Imorgon ska jag faktiskt till stan på "diabetesfika", diabetesförbundet anordnar en träff i Hässleholm. Jag känner ingen som har diabetes så har aldrig hängt med andra diabetiker. Vi får se hur det blir, hoppas de som kommer är trevliga. Egentligen orkar jag inte men min KBT terapeut säger att jag måste "tvinga" mig själv till att träffa folk för annars kommer min utmattning och depression aldrig bli bättre. 

Hoppas ni haft en fin alla ❤️ dag. Som singel är ju dagen verkligen inte något speciellt hehe. Kommentarer

Skönt med ledigt och härligt med Riga <3

Svar: Ja det ska bli jätteroligt! :D
Carro

Lyx med sportlov, njut och så kul med en resa inbokad :)

Svar: Det ska jag göra! Ja, det ska bli superkul :)
Carro


Kom ihåg


Trackback