slide show

Galerija Riga

Efter att vi hade checkat in på hotellet (incheckningen var inte förrän kl 15 men vårt rum stod redan klart men för att få tillgång till tidig incheckning var man tvungen att betala 200 kr per rum så 400 sammanlagt. Seriöst sååå fult, rummet var ju liksom helt klart...) Vi köpte till tidig incheckning och så tog vi en taxi till stan. Det blåste sjukt mycket första dagen, som i Sverige för stormen Dennis var ju i farten i stora delar av Europa. Vi smet snabbt in till köpcentret Galerija Riga och så gick vi och åt på en restaurang där. 
Allting såg så himla gott ut på menyn, hade beslutsångest deluxe. Tyvärr visade det sig att maten inte höll måttet när vi väl fick in den, hatar när det händer. Det suger att betala för mat som inte är god, right? 
Det var ett fint ställe i alla fall och skönt att äntligen få sätta sig ner och ta det lugnt efter resan dit.
Jag åt ribs, mamma någon "pot" som det hette och brorsan den stösta pizzan jag sett i mitt liv?? Sjukt haha! Brorsan var den enda av oss som tyckte maten var god.
Efterrätten var i alla fall sjukt god, var choklad och glass till. MUMS! :-)Kommentarer
» Carro

Vad tråkigt att maten inte höll måttet men tur att efterrätten var god! 😍

Svar: Ja, alltid något :D
Carro

» Lisa

Ser mysigt ut , synd att maten inte var så god förutom efterrätten då :) kram

Svar: Ja det var lite synd faktiskt:(
Carro

Pizzan ser verkligen god ut! :-D Kramis

Svar: Brorsan gillade den :D
Carro

Gud så trist, men det ser i alla fall lockande ut. Pizzan är amazing!! Och nu var ju den god dessutom, så det känns bra att den lockar mest.

sv: Tack, det gläder mig att höra :D

Svar: Ja, brosan tyckte den var god :D
Carro


Kom ihåg


Trackback