slide show

Fyrhjuling i Österrike

Innan vi åkte till Österrike hade jag bestämt att jag ska åka snöskoter, fyrhjuling eller liknande. Jag hittade inget ställe där man kunde åka snöskoter men däremot fyrhjuling. Glemmy offroad park heter stället och låg en bit utanför Zell am See. Vi tog taxi dit och det kändes som att hamna mitt ute i ingenstans, bara omringade av en massa granar haha. Det var dock så fint!
Jag var så taggad på att åka men såklart var blodsockret på väg ner så jag kunde inte åka direkt. Fick snällt köpa en läsk och vänta i 20 minuter tills jag kände mig okej igen. Det är verkligen bland det jobbigaste med diabetes, det går aldrig att planera och ofta ställer blodsockret till det. Ofta rör det om bland planerna och omgivningen måste anpassa sig vilket såklart ibland blir en börda. 
Äntligen på väg mot fyrhjulingen, taggad tjej!! Kolla så fantastiskt fint i bakgrunden med bergen och alla höga granar, wow.
Min kompis de närmaste 15 minuterna. Jag hade aldrig tidigare åkt fyrhjuling eller något liknande så visste inte alls vad jag hade att vänta men det var SVINKUL!
Kommentarer
» Ajli

Gud så kul! Inte med blodsockerfall, tycker det är jobbigt även utan diabetes, så förstår att det kan trassla till det hela.

Svar: Ja, det förstör tyvärr många stunder...
Carro

Skulle verkligen vilja åka till Österrike, verkar helt underbart! <3

Svar: Fantastiskt! <3
Carro


Kom ihåg


Trackback