slide show

Återhämtning är guld

Hej på er! 

Sista veckan i februari och jobbet är igång igen efter en veckas ledighet. Det är helt sjukt vad en vecka ledigt kan göra för orken. Jag kände mig verkligen helt slut innan lovet, irriterad och tröskeln för hur mycket jag orkade ta innan jag blev rejält irriterad var låg. Under lovet kände jag att jag faktiskt kunde slappna av och återhämta mig. Dessa två dagarna på jobbet har alltså varit väldigt bra, jag har känt mig glad och haft mycket energi. Har också haft väldigt bra och roliga lektioner och så var det såklart väldigt kul att träffa eleverna igen.  
(null)
I natt sov jag 8 timmar också, kände mig nämligen krasslig igår så tog lite medicin och gick och la mig. Mår fortfarande inte hundra så det blir en tidig kväll idag också. Sömn gör verkligen mycket, jag ska försöka att sova 8 timmar varje natt nu. Det har liksom inte hänt på år men 2020 är kanske året då det vänder. 

Imorgon fyller jag år, ahhh jag tror inte jag vill. Mina elever är mer taggade på min födelsedag än vad jag är 😂 jag blir 27, HJÄLP så gammal haha...Kommentarer

Grattis :) Vi får sportlov vecka 10 :)

Svar: Tack! :D
Carro

» Jenny

Grattis 🎉⚘

Svar: Tack snälla :D
Carro


Kom ihåg


Trackback