slide show

Hola amigos

Hola amigos! 

Nu är jag i Spanien. Flygresan gick jättebra vilket var skönt. Väldigt lugnt på Malmös flygplats, mindre lugnt på Palmas flygplats då den är enorm. Vi tog taxi till hotellet, på hotellet är det obligatoriskt att bära munskydd till skillnad från i Grekland då vi slapp det. Det är väldigt jobbigt att ha munskydd inomhus men regler är regler och i dessa tider är det såklart bara till att följa landets regler. 
(null)
Utsikten från balkongen, man tackar! Så himla fint. Det är värsta värmeböljan runt Medelhavet, igår var det 33 grader. 
(null)
Rummet är ganska fint, det är ett 4 stjärniga hotell och hotellet i Grekland var 5 stjärniga. I jämförelse med Grekland känns detta inte riktigt som 4 stjärnigt eller så var helt enkelt hotellet i Grekland topp, topp för det var makalös bra service och allt var perfektion. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Vid kl 15 gick vi till stranden och stannade till 19. Stranden här i Can Picafort kan vara något av det finaste jag sett i hela mitt liv 🥺😍 Kolla på vattnet, det är turkost och helt klart. Fantastiskt! Igår badade jag 5 gånger och bara njöt av varje sekund. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Jag somnade en stund på stranden till vågornas brus, helt underbart. 
(null)

(null)
Vi åt middag på hotellet och sedan la jag mig i sängen, helt slut efter bara tre timmars sömn. Min solbränna från Grekland är fucked up, jag har fått solblåsor på hela magen och dekolletaget så en massa skinn går bort :( sedan är solbrännan i ansiktet halvt borta så jag var helt prickigt igår. Fick skrubba bort hela gamla brännan från ansiktet. Förhoppningsvis jämnar det ut sig i slutet av veckan. 

Idag blåser det så det höööga vågor. Här är grunt så man kan bada ändå :) ska till stranden nu, ha det fint 💗Kommentarer

Kom ihåg


Trackback