slide show

Påsklov yey, eller nej

PÅSKLOV!! Helt underbart OM det inte vore för Corona. Just nu ser jag faktiskt inte alls fram emot 10 dagars ledighet, jag kan ha de 10 tråkigaste dagarna i mitt liv framför mig. Jag var så taggad på påsklov, jag skulle träffa kompisar, åka till Väla en heldag, gå på bio med Jack... Nu blir ingenting av detta av och det gör mig ledsen 🥺 Det är redan 333 som dött i Sverige, det är oroväckande höga siffror och detta är bara början. UD har förlängt sin avrådan mot utlandsresor till och med 15 juni, det ser allt mörkare ut för resorna i sommar. Nej, livet känns inte alls kul nu utan riktigt deprimerande faktiskt. Då jag tillhör en riskgrupp kan jag inte vara bland mycket folk, jobbet är det enda stället jag träffar folk på och inte ens det borde jag egentligen göra. Var tredje person som dör i Corona har diabetes läste jag och det känns ju inte kul alls. 

Nej, ingen trodde det här den 31 december 2019 när vi skålade in 2020 och hoppades på det bästa året i våra liv. Än så länge har det mer varit något av det sämsta. Exakt allt roligt ställs in, jag ska ju koordinera två bröllop i augusti men jag hade inte blivit förvånad om bröllopen ställs in. Jävla Corona och jävla Kina, blir så frustrerad!! 
(null)
Sov med flätor i natt så att håret blev lockigt, dagens positiva. Dock är ju vädret helt efterblivet, det har haglat 9 (!!!) gånger idag, liksom wtf? 

Är ni lediga nu i påsk? Vad ska ni hitta på? Ge mig TIIIIPS, mvh uttråkad tjej. Kommentarer

Sjukt läskigt allt detta 😢
Det var meningen att jag skulle resa till Texas om några veckor, men det kan jag ju glömma.
Hur är läget i Polen, hoppas din morfar mår bra?

Svar: Verkligen! :( Så tråkigt!! I Polen är inte läget heller bra, dock bättre än i Sverige. Hela Polen sitter i princip i karantän.
Min morfar är fortfarande i hemmet, det känns konstigt! Han får inte ta emot några besök och vi vet inte om vi får åka dit i sommar...
Carro


Kom ihåg


Trackback