slide show

LAS VEGAS SIGN

 
Welcome to fabulous LAS VEGAS Nevada 
 
Vem drömmer inte om att någongång besöka den världskända Las Vegas skylten? Det har länge funnits på min bucketlist, så många gånger man sett den på både bild och film. Jag var så taggad på att äntligen få se skylten in real life. Vi promenerade dit, en sak måste man veta om Las Vegas och det är att det är så jääävla varmt på sommaren. Det var cirka 42 grader och svetten rann, på kvällen var det fortfarande över 25 grader och sjukt varmt, Vegas ligger ju faktiskt i öknen. 
Äntligen här!! Det är ju liksom en...skylt :-) Men ändå den häftigaste skylten jag sett i hela mitt liv haha.
Kan det blir mer Las Vegas än att få bevittna ett bröllop mitt framför Vegas skylten? Bara självaste Elvis som fattades ;-) Undra om de ens fick till ett bröllopsfoto framför skylten utan folk i bakgrunden, tvek för där var fullpackat.
Absolut väl värt ett besök! CHECK i min bucketlist! Kommentarer

Åh wow, det är verkligen en plats jag också skulle vilja besöka!! Stor kram finis ♥️

Svar: Så himla coolt! Rekommenderas <3
Carro

» Annie

Härliga bilder! :)

Svar: Tack! :)
Carro

Kan tala om att Las Vegas verkligen står på min bucketlist, DRÖM att åka dit ju!! Jisses vad jag vill mer än gärna nu haha :D <3

Svar: Det var verkligen som att leva i en dröm ett par dagar, man visste inte riktigt om det var verkligt haha! <3
Carro

vad roligt :)

Svar: Väldigt :)
Carro

Åh vad härligt!!

Svar: Såå härligt!!
Carro

Den finns med på min Bucket list också! Så härligt att du har varit där och har fått skylten förevigad dessutom! Lite skoj att folk vill gifta sig vid en skylt egentligen - är ju inte det mest romantiska precis! Hoppas du får en fin påsk! Kram 😊💖

Svar: Hoppas du får chansen att uppleva det någongång :) Ja men eller hur haha! Jag skulle inte vilja gifta mig framför skylten direkt. Såg ett par som gifte sig inne på Grand Central Station också, inte heller min dröm haha!
Carro


Kom ihåg


Trackback