slide show

Inspon är inte på topp

Hej finisar <3

Hoppas allt är bra med er. Bara en fråga, har alla det lika tråkigt som jag har i dessa tider? Det enda jag gör är att gå till jobbet och sedan raka vägen hem tills det blir morgon igen och det är dags för ännu en dag på jobbet. Går ni andra ut? Vågar ni det? Jag vågar fasen inte röra mig ute bland folk, annat än på jobbet men det börjar bli riktigt drygt och frustrerande. 
(null)
Har absolut 0 roliga bilder att bjuda på då jag gör absolut 0,000 roliga saker. 
(null)
Lite blommor från förra veckan, yey så skoj :-)
(null)
(null)
Två outfits kan jag också bjuda på, från förra veckan då det var varmt. Mycket mer än såhär har jag verkligen inte att dela med mig av. Vad vill ni jag ska blogga om? Jag lovar att fixa allt ni vill haha, bara någon ger mig en idé eller två... Så skriv, skriv. Kram!! Kommentarer

Inspon finns men inte orken, så skumt! Längtar till långhelgen :D Kram

Svar: Jag med :D kram
Carro

Såå fina outfits!

Svar: Tack!!
Carro

» Kort

Finaste tjejen ❤️ håll i och håll ut ❤️ Detta virus drabbar ju unga hårt också... Jag brydde mig inte, la nog aldrig märke till de olika sjukdomar som fanns, sars, mers, fågelinfluensan men sedan kom svininfluensan... Min syster med man kom från USA vi träffades i familjen de hostade... Jag blev smittad och hostade sönder mig i tre veckor...min syster med man hamnade på sjukhus.... Jag vågar inte få denna sjukdom då jag gissar jag inte har en bra lungkapacitet längre.... Trist och tråkigt ett tag, men var för tusan rädd om dig ❤️ Du har ett långt liv att leva.....Kram

Svar: <3 Ja, jag försöker verkligen att hålla mig undan folk i så stor utsträckning som det går. Tyvärr går det ju inte alls att hålla avstånd på jobbet... HEMSKA virus :( Ta hand om dig <3
Carro

Jag gillar outfits, blogga mer om det! Och så lärargrejs gillar jag också att läsa om :)
Som arbetslös har jag väldigt tråkigt, så jag söker efter inomhusgrejs förutom att skriva och läsa och meditera.

Svar: Ska bli! :D
Carro

Hej fina du. Jag tror att det är många just nu som känner som dig att man bara vill ha tillbaka vardagen. En sak som hade varit jätterolig är om du skulle visa "vår vänskapsresa" eller något haha. Du har väl en del bilder på oss från att vi var rätt unga? Så kan du göra en "throwback-friendship" ;) Andra inläggstips är exempelvis: Outfits (du klär dig ju så fint och har så fina kläder i garderoben!), hiss och diss inom modetrender, hur kombinerar man en bra garderob? Vilka är nyckelplaggen? Vad tror du om "kapselgarderoben"? Dina topp 10-favoriter bland tiktokvideos?

En annan fråga som jag tycker är väldigt intressant kopplat till vad du jobbar med - Hur tänker du på din roll som gymnasielärare kopplat till att lyfta allvarligare ämnen med dina elever - har du möjlighet till det? Tycker du att du i egenskap av gymnasielärare har något sånt ansvar?

Det verkar ändå som att du vill lyfta viktiga ämnen med hjälp av böcker, kan du ge några förslag och tips till hur andra lärare kan göra på samma sätt? Vilka böcker har exempelvis lyft vilka ämnen? Personligen tycker jag att det verkar väldigt smart!

Stor kram till dig! Jag tänker att så länge alla jobbar på att lyfta varandra i en sån här annorlunda tid som vi befinner oss i just nu så kommer det att gå bra <3

Svar: Hej fina! Tack för din kommentar <3 Ja men vilken rolig idé med en throwback friendship :D det ska jag absolut göra!! Så många bra tips, tack, tack!

Så intressant med jobbet. Jag jobbar som högstadielärare och inte gymnasielärare hehe :D Så eleverna i åk 7 och 8 är ofta lite för unga för en del ämnen, lättare att ta upp en del saker med gymnasielever som ändå är ett par år äldre och lite mer mogna. Vi pratar om sociala medier, vilken profil man visar upp av sig själv där, nätmobbning, sjukdomar inom familjen och vänskapsrelationer kopplat till boken "I taket lyser stjärnorna", demokrati och diktatur kopplat till boken "Den utvalde" och förintelsen kopplat till boken "Tatueraren i Auschwitz".
KRAM <3
Carro


Kom ihåg


Trackback