slide show

Hjälp mig fylla på listan

Jag antar att jag är långt ifrån den enda som är ganska uttråkad just nu? Jag tycker verkligen att alla borde ta corona på stort allvar och sluta leka som om det inte ens existerade. Jag blir förbannad när jag ser folk på Snapchat som går ut på klubben som om det vore vilken fredag eller lördag som helst. Snälla människor? Skärp er! Jag tycker faktiskt att det är tragiskt att inte kunna avstå från klubben och alkohol några månader. // Arg tjej.
 
Men det var inte vad detta inlägget skulle handla om utan jag är ute efter TIPS PÅ VAD MAN KAN GÖRA NÄR MAN HAR TRÅKIGT? 
 
Jag tänker att jag börjar skriva ett par tips och så skriver ni ett eller flera tips i kommentarerna på vad man kan hitta på i dessa tider, så fyller jag på med era tips i detta inlägg efterhand. 
 
♥ Läsa en bra bok eller tidning. 

♥ Ta hand om sin hy, lägga tid på att rengöra, smörja in och se över sina produkter. 

♥ Titta på valfria Youtubevideos.

♥ Titta på Netflix eller liknande. 

♥ Gå en promenad. 

♥ Lära sig något nytt genom att titta på Youtube, jag vill lära mig att lägga ögonskugga på ett snyggt sätt. 

♥ Om du är fotointresserad, lägga tid på att lära dig mer om din kamera. Jag har två bra systemkameror, tycker om att fota men har inte ansträngt mig för att verkligen lära mig kring inställningar och liknande. Tycker det är rätt tråkigt men samtidigt skulle jag vilja bli ännu duktigare på att fota.
 
♥ Städa, tråkigt men behövs alltid. 
 
♥ Rensa i garderoben. 
 
♥ Sälj saker du inte vill använda på Tradera och dra in lite pengar samtidigt. 
 
♥ Titta på resor och dröm dig bort, spara dina favorithotell. Någon gång kommer livet att gå tillbaka till det normala igen... Craving efter att resa!! 
 
♥ Rensa bland bilderna på mobilen eller datorn. En sådan sak jag verkligen borde göra men aldrig orkar. 
 
ERA TIPS
♥  Testa nya recept.

♥ Renovera, t.ex. måla lister eller tapatera om. 

♥ Fixa i trädgården eller på balkongen. 
 
♥ Prata med nära och kära via Messenger. 
 
Skriv i kommentarerna så fyller jag på listan!! Jag önskar verkligen att jag hade haft en hobby som jag brinner för, t.ex. sjunga, teckna, spela golf, fotboll, sy eller liknande. Jag är inte speciellt duktig på praktiska saker som dessa och har inte hittat något jag brinner för vilket verkligen är tråkigt! Jag har en kollega som älskar sy, hon gör det varje dag efter jobbet och det är en total avkoppling för henne. Har ett par kollegor som älskar att rida och kan koppla bort allt annat när de är i stallet. En annan kollega älskar sjunga och har en hemmastudio, hon älskar också att måla. En annan kollega älskar trädgårdsarbete och håller sig sysselsatt i sin trådgård. Och så kommer jag, som inte har någon hobby alls :( Kommentarer
» Lisa

Vad många bra tips ! :)
Här kommer några till
1. Fixa i trädgården alt balkongen. Mycket att göra nu så här till våren.
2. Renovera. T.ex måla lister eller tapetsera om.
3. Testa nya matrecept
4. Tala via messenger med nära och kära som man inte kan träffa på grund av läget.

kram <3

Svar: Tack för tipsen, jag har fyllt på listan :)
Carro

Jag har ingen koll på utelivet eftersom jag själv aldrig går ut. Trodde verkligen inte att folk gjorde det nu under dessa tider. Vilka bra tips det finns på listan och jag kommer tyvärr inte på några fler. Kramis

Svar: Hade själv svårt att tro det när jag såg på sociala medier, sjukt...!
Carro


Kom ihåg


Trackback