slide show

FOTORESOR USA, roadtrip

Detta har jag sysslat med nästan hela påsklovet, att redigera videon från USA med FOTORESOR ♥ Det är helt underbart att titta på den nu färdiga videon och drömma sig tillbaka till juni 2017 och alla dessa fantastiska platser. Bästa gänget, lärde känna personer jag aldrig kommer glömma. 
 
I videon får ni hänga med på vår roadtrip från Los Angeles till Las Vegas. Från Kalifornien till Nevada och Arizona. Grand Canyon, Horseshoe Bend, Antelope Canyon, Yosemite National Park, Half Dome, Yosemite Falls är bara ett par av de otroligt vackra platserna vi besökte. Hoppas ni vill titta på videon. Titta i 1080 HD för bästa kvalité. 
 Kommentarer
» petra

jag vill oxå resa till USA ngn dag ,kram

Svar: Verkligen en häftig upplevelse :)
Carro

» Ida

Åh så magiskt fint!! Vi skulle egentligen till USA i slutet av sommaren, roadtrip från San Francisco till LA sen mot Las Vegas osv.. meeen de verkar ju typ inte som att de blir av pga corona, vi får vänta o se och hålla tummarna :(

Svar: Åhhh :( Nej just nu är ju allt sjukt oklart pga corona, jag har själv ett par resor inbokade i sommar. Jag håller tummarna och har inte gett upp hoppet än. Hoppas både du och jag kommer iväg!
Carro

» Carro

Wow vilken resa! 😍

Svar: Magisk :D
Carro

Åh så fin video!!

Svar: Tack fina du!!
Carro

Åhhh vad kul med video, ska ta och kika nu!! Stor kram ❤️

Svar: Vad roligt, hoppas du tyckte om den! <3 kram
Carro


Kom ihåg


Trackback