slide show

Fina minnen

Ännu en dag inom fyra veckor, yeeeey. Jag börjar tröttna rejält. Ska dock ut en runda snart, ska åka med mamma och handla men jag stannar i bilen medan mamma går in. Dock bara grejen att komma ut och se folk gör så mycket. Jag kan bara tänka mig hur lätt det är att fastna i en djup depression om man t.ex. bli arbetslös, slutar gå ut och bara isolerar sig inom hemmets fyra väggar. Lider med alla som blivit av med sina jobb under dessa tuffa tider!

Idag har jag sysselsatt mig med att bläddra igenom bilderna från fotoresan till USA 2017, jag har verkligen SÅ många bilder kvar att visa er. Ja, det har tagit dit haha men de är alldeles för fina för att inte dela med sig av. 
Här är fyra från vackra Californa Valley, herregud så fint!! Kastas direkt tillbaka till platserna när jag ser bilderna. Detta var verkligen livets resa, jag är så sjukt glad att jag tog beslutet att åka och jag är så glad att Alexandra följde med. Vi båda lever verkligen fortfarande på denna resan. Ett år senare tog de beslutet att lägga ner fotoresorna så detta var en av de sista chanserna. Tänk så hade jag aldrig åkt? Ahh kan inte tänka mig det. MINNEN FÖR LIVET! 
 
Är ni taggade på att se fler bilder från USA? Om inte så sorry :( det kommer ändå hehe. Kommentarer
» Lisa

Fantastiska bilder verkligen :)
Vill gärna se fler kram <3

Svar: Tack snälla! <3
Carro

Vad skönt att du kommer ut lite och vilka härliga minnen! <3 Kramis

Svar: Verkligen! Älskar minnen man kan leva på såhär i efterhand <3
Carro

Depression är verkligen något av det hemskaste man kan drabbas av, det tar sån energi från insidan så man orkar ingenting! Usch vad ledsen jag blir av att läsa detta vännen <3 Men så otroligt fina bilder blir helt varm! KRAM <3

Svar: Ja, det är verkligen så! :( Tack fina vännen!! <3
Carro

Kjempe fine bilder :D Så fin blogg du har! Ha en flott søndag :)

Svar: Tack snälla :D
Carro


Kom ihåg


Trackback