slide show

Dagens tankar

 
Jag förstår inte hur mensvärk kan göra så in i helvetes djävulskt ont? Smärtan slår mig som en käftsmäll varje månad. Jag förstår inte heller hur mensvärken kan vara så olika beroende på kvinna? Vissa får inte ens särskilt ont medan andra (t.ex. jag) får så ont att jag blir illamående av smärtan. Det känns verkligen som om den ska knäcka mig varje månad och det går aldrig att förbereda sig mentalt för det gör så äckligt ont varje månad. Jag har stark medicin från Polen då jag får sjuka kramper varje gång men de första dagarna är helvetet på jorden. Har ni problem med mensvärk? 
 
Det är så viktigt att stötta lokala restauranger nu i dessa tider, om vi vill att de ska vara kvar efter krisen. Först var jag lite tveksam till om det är så bra att äta ute eller om det finns någon smittorisk men det verkar ju vara lugnt. Jag har beställt från Tasty Garden och idag från Crazy Jack, så himla gott!! Deras vitlöksbröd är världens godaste, oh my. Det är tuffa tider för alla restaurangägare nu och vi vill ju verkligen att de ska kunna vara kvar efter corona. 
 
 
Morfar är kvar på vårdhemmet i Polen och jag och mamma Facetimar med honom varje vecka, han verkar må bra där men det känns fortfarande så konstigt att han inte längre bor hemma utan där bor hans fru kvar som helt verkar ha slutat bry sig om morfar? Ahh, allt är kaos. Det jag oroar mig för mest är att corona ska drabba morfar. Vi pratade med ägaren i söndags och han sa att det är extremt många ålderdomshem och vårdinrättningar som drabbats av corona. Om stället där morfar bor drabbas av corona är det kört för honom, hans organ är svaga som det är och han hade aldrig överlevt corona. Jag mår illa av att tänka på det... :( När kommer detta lugna ner sig? Jag vill bara kunna åka till Polen och träffa morfar så fort som möjligt. Tanken att jag kanske inte kommer kunna göra det i sommar gör mig obeskrivligt ledsen. 
 
Tiger King, har ni sett dokumentären på Netflix om Joe Exotic? Jag vet inte riktigt vad jag ska säga haha, den är så sjuk men samtidigt så fascinerande. Jag är på avsnitt 4 och ser fram emot att titta på alla. Jag har mycket att säga om Tiger King men vi sparar det till ett annat tillfälle. Absolut ett tips att se om ni inte redan sett den. 
 
 
Att ha lov är så mycket skönare än jag trodde. Jag fick smått panik av tanken att vara hemma i 10 dagar och inte kunna leva som vanligt, jag ville bara jobba jobba istället. Dagarna har dock gått hur fort som helst och jag har tagit det lugnt, vilat, tittar på tv, läst, redigerat bilder, fotat och börjat redigera en lång video. Jag har inte jobbat en enda dag och jag känner inte för att göra det idag eller imorgon heller. Det får bli söndagens och måndags mission. Tummen upp för lov! 
 
Hur kul är det inte att redigera videos som man spelat in? Jag har under mina senaste resor filmat ganska mycket och sedan redigerar jag videon och lägger upp på Youtube. Jag tycker det är superkul och det är något jag vill fortsätta utvecklas inom. Jag vill inom några år köpa en drönare så att jag kan ta filmandet till en högre nivå. Tänk att filma med en drönare ovanför Medelhavet, åhh. En drönare är dock dyr så det får vänta lite. 
 
 
Idag läste jag att Tegnell sa att det kan ta ett år innan man kan flyga igen. Ett år?! Dock säger den mannen en del som sedan visar sig inte stämma så jag vet inte riktigt om man kan lita på honom. Att man inte kommer kunna flyga under ett år låter helt sjukt, då kommer ju garanterat nästan alla flygbolag plus resebyråer att gå i konkurs. Än så länge gäller UDs avrådan till den 15 juni, det är mer än två månader dit. Jag hoppas fortfarande på att jag kan flyga den 2 juli... Idag steg dock dödssiffrorna i Italien igen, efter att ha sjunkit ett par dagar. Dödssiffrorna i Storbritannien, Tyskland, Ryssland och New York är högre än någonsin, likaså i Sverige. Inom ett par dagar når vi 1000 dödsfall i Sverige, vilken katastrof. Jag längtar verkligen till den dagen vi kommer kunna läsa "0 nya dödsfall i Italien", undra när det kommer att ske? När tror ni? Jag tror att det i alla fall kommer ta kanske minst två månader till? Om inte längre...Kommentarer

Alltså Tiger King, vad ska man säga 😂 tror att även jag är på avsnitt 4🤔 har inte tittat på några dagar.
Och ja, jag tror att Carol dödade sin man 😜
Eller vad säger du?
Btw, hoppas verkligen din morfar slipper corona😢 förstår att du är orolig

Svar: Jag blir inte klok på Carole haha! Ena sekunden var jag helt säker på att hon gjort det och nästa inte 🤔 Joe är ju också som från en helt annan planet haha! Och så röker ALLA på 🙄 hoppas jag med 😰
Carro

» Ullie

har du kollat så du inte har enometerioss? det har ja sen ja va 15 väldigt ont hemskt o massa pms besvär så gå och kolla på gyn
glad påsk önskar ja dej

Svar: Nej det har jag faktiskt inte kollat! Har du fått någon hjälp mot dina besvär? Glad påsk!
Carro

» Moa

Jag hade riktigt jälka mycket mensvärk innan jag började använda spiral, jag använder just nu en hormonspiral som gjorde ont första halvåret men efter det har jag inte haft ont alls. Varken av mensen eller spiralen. Kan kanske vara ett alternativ att testa?

//Moa

Svar: Låter superskönt! Testade p piller ett tag i hopp om att mensen skulle bli bättre men mådde skit av p piller :( Spiral kanske vore något att fundera över.
Carro

Åh stackars din morfar, hoppas verkligen det kommer gå bra för honom att ni kommer kunna besöka honom i sommar <3 Hoppas verkligen inte de har rätt om att inte kunna resa på hela 2020, det hade verkligen varit tråkigt :(

Svar: Hoppas jag med, vill så gärna besöka honom! :( Det hade varit hemskt!!
Carro

» Carro

Vad skönt att du njuter av lov och krya på din morfar! 😍

Svar: Glad påsk fina!
Carro

» elin

Usch har också sån mensvärk när jag väl har mens , så hemskt!<3

Svar: Det är verkligen så hemskt! :(
Carro

» Lina

Tror inte man ska resa i sommar alls (utomlands). Det kommer ta längre tid än så.. risken om flygen börjar gå för tidigt och folk reser kommer det bara ta fart igen.

Det är bara att hoppas på nästa sommar! :) En sommar i Sverige är inte hela världen och Sverige är väldigt fint på sommaren.

Svar: Jag tänker att smittan sprider sig även om man håller sig inom Sveriges gränser och reser rundor här. Jag hoppas verkligen att det kommer gå att flyga i sommar!! Jag avskyr att vara i Sverige under sommaren :( Bor man i hus och har trådgård kan jag tänka mig att det är en helt annan sak men här hemma blir det 31 grader under sommaren och en ren plåga. Längtar till AC på hotellen och fina Medelhavet!! Än så länge är det mer än två månader kvar så vi får ju se...:)
Carro


Kom ihåg


Trackback