slide show

Chill mode

(null)
Först tänkte jag jobba en massa under lovet, jag började göra upp vilka dagar jag ska rätta elevtexter innan mamma sa stopp! Hon sa att jag endast ska jobba när jag själv känner för det och tacka Gud för det, att jag har någon som stoppar mig när jag själv inte gör det. Jag har inte haft lust att jobba varken fredag, lördag, söndag eller måndag. Det är ju faktiskt påsklov och jag borde inte alls jobba. Vi får se vilken dag jag får lust att rätta lite. Istället har jag gått promenader, redigerat bilder från USA, läst och tittat på tv. 
(null)
Imorgon ska jag i alla fall ut! Jag börjar bli galen av att inte alls träffa folk så imorgon ska jag och Alexandra till havet. Vi tänkte åka ner, gå runt lite, andas in frisk havsdoft och fota. Först var tanken att vi skulle äta på någon restaurang men då det inte känns hundra blir det picknick på stranden istället. Jag tänker att det inte lär vara överdrivet mycket folk på stranden så det borde vara lätt att hålla avstånd. Jag ser verkligen fram emot morgondagen! 
Kommentarer
» Carro

De lät som en mysig utflykt! 😍

Svar: Det var det verkligen! :D
Carro

Hoppas du får en fantastisk dag vid havet! Jättefina bilder på dig! Kram 💖

Svar: Det var kallt men mysigt! <3
Carro

Vad bra att din mamma stoppade dig! Lov är lov liksom!!!

Svar: Ja, det är verkligen sant!
Carro

helt rätt, du har jobbat in dina lovdagar. Om alla jobbar på ledig tid så kommer ingen fatta att lärare har för mycket att göra på för lite tid.

Svar: Det är sant! Bra att mamma stoppade mig...:)
Carro

» elin

Åh så mysigt att åka till havet<3

Svar: Ja det var mysigt! Kallt dock hehe <3
Carro

» Alice

Så bra att någon stoppade dig lite, det brukar min släkt och sambo också göra, haha! Skönt att åka till havet, underbart! <3

Svar: Ja det är verkligen viktigt att ha någon som stoppar en faktiskt <3 Det var väldigt mysigt vid havet, kallt dock <3
Carro

Låter ju så drömigt med picknick på stranden!!

Svar: Det var så mysigt :D
Carro


Kom ihåg


Trackback