slide show

New York, Grand Central Station

Det absolut sista stoppet på Gossip Girl touren var Grand Central Station, dit Serena anländer i första avsnittet av Gossip Girl. Hur många filmer utspelar sig inte på Grand Central Station egentligen?? Det känns verkligen som en legendarisk plats och ett måste att besöka när man är i New York. 
Grand Central Station är den största stationen i världen och det märktes verkligen! Liiite finare än stationen i Hässleholm om man säger så hahah. 
Mäktig känsla att stå här! Så himla fint.
Ett litet bröllop på stationen också, det där händer ju nästan bara i USA haha.
Vi bestämde oss för att äta middag på en restaurang på stationen, den ligger precis vid ingången. Maten var så, så god! Kycklingen var verkligen amazing, rekommenderas. Efterrätten kan man verkligen skippa för dessa två bitar kostade 320 kr tillsammans. JA priserna i New York är sjuka...
 
Vad tyckte jag om Gossip Girl touren då? Den var dyr, ca 2500 för mig och mamma och jag hade nog inte sagt att den var värd så mycket pengar. Stoppen som The Met och Grand Central Station kan man besöka på egen hand. Jag trodde vi skulle stanna på många fler ställen än vi gjorde, t.ex. ett stopp i Central Park. Trodde även att det skulle vara lite mer GG känsla över hela turen. Jag ångrar inte att vi åkte den men jag skulle nog ändå inte rekommendera den just med tanke på hur dyrt det är.
Kommentarer

Så häftigt att ha varit där!! :)

Svar: Verkligen! :)
Carro

Oj det var verkligen dyrt :-o

Svar: Jaa! NY var så dyrt överhuvud taget :o
Carro

Åh så fina bilder!!

Svar: Tack fina!!
Carro

» Sara

Aa grand central är verkligen ett måste :D

Svar: Håller med! :D
Carro

älskar gossip girl :) <3

Svar: Jag med, bästa!!
Carro

» Frida

Jag minns att det fanns många turer med olika teman i NY. Jag är en sådan som gärna drar iväg och turistar själv utan guide, men ibland är det riktigt roligt att faktiskt ha allt ordnat.
Kan tänka mig att det var rätt dyrt, men kul att ha gjort ändå :)

Svar: Samma här, brukar inte boka något med guide men just denna turen var ändå rolig :)
Carro

Vad mäktigt att få stå på Grand Central Station. Och med bröllop mitt i allt! Kul att du delar med dig. Fina bilder på dig.

Svar: Åh, har du tips eller "gör inte" i L.A. får du mer än gärna dela med dig! :)

Kram

Svar: Ja verkligen! Så glad att jag besökte GCS :) Tack snälla!
Carro

Alltså bröllopsparet! Visst att själva byggnaden är fantastiskt vackert, men hur kan man vilja fota sina bröllopsporträtt med typ en miljon människor runt omkring, kan ju verkligen inte bli en avslappning stämning liksom, haha )

Svar: Ja men håller med haha! Är ju OMÖJLIGT att få till en bild utan tusen personer i bakgrunden haha...
Carro

Det var mycket pengar men många fina inlägg fick vi! <3

Svar: Åh, kul att du tycker det <3
Carro


Kom ihåg


Trackback