slide show

Inblick i jobbet som lärare

Hej lördag! 

Igår var en riktigt chill fredag, stannade på jobbet till kl 15 och sedan åkte jag hem och tog det lugnt hela kvällen. Tittade på idol, är ju verkligen ett idol fan och missar aldrig ett avsnitt. Många duktiga i år! Hampus är verkligen såå snygg haha men igår sjöng han absolut inte bra. 

Jag ska strax bege mig mot stan för att äta lunch, typ standard på lördagar och ikväll ska jag träffa Jill. Vi ska till Harrys och äta, huuur trevligt? 
(null)
Igår kände jag verkligen för en skön outfit. Tights från Calvin Klein och en tunn hoodie från Tommy Hilfiger, köpte den i New York och älskar den! Luva är egentligen inte min grej, använder aldrig det men tänkte why not och drog på mig den. Fick flera kommentarer om att jag såg cool ut hahaha ;-)
(null)
På språng med datorn i högsta hugg, på väg till nästa lektion. 
(null)
Avslutar med två bilder jag tog med självutlösaren när alla elever hade gått hem haha. Har typ inga bilder från jobbet så kan ju vara kul att ha. Framför tavlan trivs jag som fisken i vattnet! Lektionerna flyter verkligen på bra nu, jag blir allt mer trygg i min roll som högstadielärare. I januari har jag jobbat i tre år som legitimerad lärare, herregud vad fort det gått! 

Att jobba med högstadieelever är verkligen roligt, utvecklingen från åk 7 till 9 är enorm. Det händer ju väldigt mycket för en tonåring under tre års tid och det är så häftigt att få hänga med på den resan. En del av mina 9or har jag haft sedan åk 6 så vi har hängt ihop i nästan fyra år när de slutar. Ojoj :-) Kommentarer

Det gör ju det, händer mycket i den där åldern. Måste vara hur kul som helst att få följa <3

Svar: Det är det verkligen! <3
Carro

Åhh mysigaste outfiten!! Vad roligt att du trivs så bra med jobbat :D <3

Svar: Älskar mysiga outfits <3
Carro

Vad kul att du trivs som lärare <3

Svar: Jaa! <3
Carro

Beundransvärt att du arbetar som lärare. :) Att jobba med människor är inte lätt, det vet jag av egen erfarenhet.

Svar: Tack så mycket för din kommentar. Imorgon bär det av på Drömresan!

Kram

Svar: Nej, lätt är det absolut inte! Det är en utmaning :) Ha det BÄST!!!
Carro

Åh så kul att se!!

Svar: Hihi! <3
Carro


Kom ihåg


Trackback