slide show

En torsdag

Men heej <3
(null)
Denna vecka har verkligen gått fort. Studiedagen igår var inte så illa, jag hann få rätt mycket planering gjord vilket var superskönt. Torsdagar är min tuffaste dag på jobbet, huvudet känns verkligen som klister när torsdagens lektioner är över. Då känner jag mig så trött att hjärnan liksom helt enkelt stänger ner. 
 
Har inte hänt jättemycket denna vecka annars. I måndags tränade jag med Alexandra och i tisdags träffade jag några kompisar, körde runt i min bil, vi lyssnade på musik och snackade. Förutom det har det absolut inte varit någon händelserik vecka. Mitt liv känns ganska tråkigt måste jag säga haha. Känner ni också så? Att ingenting nytt händer eller ni är nöjda med livet? Hade varit spännande att få reda på!



Kommentarer
» Frida

Jag har känt så tidigare. Just nu är det rätt mycket som händer i mitt liv dock. Men under ett tag för flera år sedan kände jag att ingenting riktigt hände. Var som att jag längtade efter något men visste inte vad. Så En dag tog jag mitt pick å pack och flyttade utomlands :)

Svar: Det var verkligen att ta ett stort steg :)
Carro

» Malin

Men gud vad härligt med stuidedag^^

Svar: Önskar att vi lärare också vore lediga då bara :)
Carro

Nja, jag brukar alltid ha något planerat, även om det bara är något litet, så man alltid har något att se fram emot o att det inte känns tråkigt :D

Svar: Ja det är sant :D
Carro


Kom ihåg






Trackback