slide show

Tres

Att jag överlevt denna vecka också 😅 Det har varit en riktigt tuff vecka migränmässigt. I tisdags hade jag så oerhört ont att jag inte visste hur jag skulle överleva kvällen, jävla migrän. Riktigt kassa veckor rent allmänt med huvudet, sämst på flera månader faktiskt. 
(null)
Imorgon är näst sista dagen innan jag är ledig från jobbet i fyra dagar (tis till fre). Höstlovet börjar ju nästa vecka, eleverna är lediga hela veckan men vi jobbar måndag och sedan tar jag också höstlov, oh my! Perioden mellan sommarlovet och höstlovet är verkligen den tuffaste för lärare och sedan även november fram till jullovet. Flera veckor i rad utan någon ledig dag och som lärare tar det verkligen både på det psykiska och fysiska måendet. Det är verkligen galet krävande att vara lärare, om man inte jobbar som lärare tror jag inte det går att förstå den tröttheten som uppkommer efter en hel dag med eleverna. Hjärnan känns som tuggummi, det är sjukt. 

Helgens planer ser ut som följande. Imorgon ska jag verkligen bara ta det lugnt på kvällen. Lördag ska jag spendera med Alexandra, vi ska ut och äta och sedan hem till mig och hänga lite, så mysigt! Söndag blir det soffläge hela dagen för på måndag är det jobb igen. Efter måndagens jobb ska jag njuta av varje ledig sekund <3 Händer lite roliga saker på lovet! 

Nu ska denna tjej sova, så trött! Kram. Kommentarer
» Lisa

Usch inte kul med migrän. Hoppas du mår bättre nu :) Ha en fin fredag :)

Svar: Tack! Ha en fin helg :)
Carro

Önskar dej ett magiskt höstlov utan migrän💕

Svar: Tack snälla, det hade varit dröm <3
Carro

Fina fina du!!

Svar: Tack finaste du! <3
Carro

en lagom lördag mysigt med film o annat hoppas du slipper migrän kram

Svar: Ja, älskar mysiga lördagar!
Carro

Fy då för migrän :(.

Håller med dig om att det här är en tuff tid, man räknar ner till loven. Vi jobbar tills på onsdag, men jag tar ut min lediga dag på onsdagen så jobbar måndag och tisdag.

Svar: Ja, så tuff! Då förstår jag att du längtar till onsdag :D
Carro


Kom ihåg


Trackback