slide show

SUNday

(null)
Redan söndag, ojoj vad helgerna går fort. Jag har haft en mycket lugn helg. Igår tog jag det bara lugnt, tittade på en massa serier, åt god mat, läste, bloggade och lyssnade på musik. Jag kände att jag behövde fylla på energin efter denna hemska vecka. Min energi lär vara slut redan imorgon igen dock, antar att det är så det känns att vara utbränd. 

Jag är lite rädd för kommande vecka. Arbetsveckan är tuff redan som den är men nu drar utvecklingssamtalen också igång och jag ska ha 13 samtal. 9 st denna veckan vilket innebär sena kvällar måndag till fredag. På tisdag har jag direkt efter jobbet tid hos min KBT terapeut så det kommer bli väldigt långa dagar och det skrämmer mig för jag vet inte hur jag ska orka. En sak som är säker är att jag behöver mer sömn än tidigare veckor, jag måste se till att få minst åtta timmars sömn per natt. 

Idag ska jag jobba någon timme, fota kläder som jag ska sälja på Tradera och städa lite. Sedan ska jag titta på tv lite också, Hollywoodfruar och Hemliga beundrare, kanske någon film också? Kram ❤️Kommentarer

Kom ihåg


Trackback