slide show

En händelserik måndag

Check på denna måndagen. Jag började med en liten sovmorgon, hade inte tid hos gynekologen förrän kl 11 så det var inte lönt att åka till jobbet och tillbaka. Vaknade vid 9 och jobbade en timme hemma. Kände en oro inför cellprovet hela morgonen men tvingade dit mig själv. 

Alltså tjejer, det fanns verkligen inget att vara rädd för! Jag förstår inte varför jag väntade tre år på att ta cellprovet, stupid me. Jag har läst så många skräckhistorier men det var verkligen inte farligt alls. Jag har varit med om så mycket värre i mitt liv. Visst är situationen lite obehaglig, lägga sig i gynstolen och sära på benen men här måste man tänka att det är deras jobb och att gynekologen undersöker underliv varje dag. Jag var på Mariakliniken i Hässleholm som är en privat gynmottagning, renommeras starkt! Var skönt med en kvinnlig gyn. Själva cellprovet tog typ 1 minut, jag ska inte säga att det inte kändes alls, för då ljuger jag men det var över så fort. Cellprovet går till som följande. Först öppnar gyn upp där nere med hjälp av någon spänngrej och sedan först en tops/mascaraliknande "borste" in för att samla upp cellerna. Detta gör lite ont, framför allt om man spänner sig för den rör livmodertappen vilket inte är skönt men absolut ingen farlig smärta. Det hela var över väldigt fort. Jag ska absolut dit om tre år igen när jag blir kallad, utan att ens tveka en sekund. Gör ert cellprov tjejer, så viktigt! Nu håller jag verkligen tummarna för att allting ser bra ut 🙏🏼 är så nervös... Jag pratade med gyn om preventivmedel också, jag vill så gärna slippa mensen så vi diskuterade lite alternativ. Skriver ett inlägg om det senare så kanske ni kan komma med lite råd. 
(null)
Vid lunch åkte jag till jobbet, hade två lektioner, konferens och mitt sista utvecklingssamtal. Nu är jag klar med alla, känns SÅ härligt! Detta är sista skolveckan innan lovet, jag vet inte varför men eleverna är alltid extra stimmiga innan lov. Det gäller att vara extra tuff denna vecka, bra lektioner är fortfarande ett måste. 

Efter jobbet åkte jag till Stoby Måleri en sväng, hann precis inom innan de stängde. Min dröm är verkligen att fixa en dusch här hemma. Vi har badkar men jag vill sååå gärna ha en hotelldusch för jag älskar att duscha! Vi vill alltså renovera hela det lilla badrummet, dock är det dyrt så vi får se. 
(null)

(null)
Kakelplattorna i marmor på första bilden är magiska och duschen på bild nr två likaså. Det är verkligen min drömdusch, så jäkla snyggt! Gillar dock också de mörka kakelplattorna starkt. Vad tycker ni är finast, plattor i marmor eller mörka som på bilden. Vad passar bäst me duschen? Det blir ju två helt skilda grejer, kan inte bestämma mig för vad jag gillar mest. 
(null)
Allting i affären var på riktigt en dröm... perfekt kök, hall, badrum. You name it. Hade jag haft mycket pengar hade jag gjort om allt här hemma, det är så kul med snygga möbler och inredning!! Galet dyrt dock. Jag får drömma vidare så får vi se vad det blir av duschen. Vår ugn har gått sönder och att lägga flera tusen på en ny ugn är absolut ingenting som lockar, skit också. 

Imorgon efter jobbet måste jag på brandskyddsutbildning. Det är absolut inte heller någonting som lockar men var tredje år måste all personal gå denna. Känner bara snaaark jag vill inte men men. Blir en sen kväll imorgon också men snart lov Carro, en vecka kvar - håll ut! Kommentarer
» Sarah

har nyy blogg

Heja dig som besökte gyn enligt rekommendation!

(Sent) Svar: Tack för orden. Nu är vi hemma från drömresan! Jag ser fram emot att dela med mig av vad vi har upplevt.

Kram

Svar: Kände mig stolt över mig själv faktiskt, så viktigt så förstår inte varför jag inte gjorde det tidigare!
Carro

» Petra

Så kul med renovering,vi har precis renoverat vårat badrum ,kramar

Svar: Åh, vill verkligen också fixa hela badrummet! Blev det dyrt?
Carro


Kom ihåg


Trackback