slide show

C4 shopping

Bra fredag! Mamma frågade mig här om dagen om jag inte vill åka en sväng till C4 i Kristianstad efter jobbet idag. Först var jag tveksam för jag är så himla trött och känner att energin inte är på topp men sen tänkte jag att det nog är väldigt bra för mig att vara tvungen att åka hem från jobbet direkt istället för att jobba över som jag gör varje fredag. Sagt & gjort. 
(null)
Det blev en himla trevlig dag, verkligen så nöjd <3 och glad över att jag orkade ta mig hemifrån. Jag och mamma har alltid så kul när vi gör saker tillsammans. Det är så fint att ha en sådan relation när man är vuxen. 

Kan vi prata om väskan på bilden? Det är min älskade Balenciaga 😭😍 det var den väskan jag köpte i New York, det absolut dyraste köpet jag betalat kontant för i hela mitt liv men så värt, bara kolla på den. Materiell magi, den är perfekt! Har dock fortfarande lite ångest över att jag köpte en väska för såå mycket pengar. 

(null)

(null)

(null)
Köpte ett par skor från Puma, riktigt riktigt snygga! Väldigt bra pris också, 399 kr. Älskar dem! 
(null)

(null)
Köpte också denna tröjan, de vida ärmarna gör verkligen hela tröjan! Den är från Gina Tricot, där köpte jag också ett par byxor men fotade aldrig dem. 
(null)
Vi åt på Chili & wok, aldrig ätit där innan utan bara på Baked and grill. Detta var okej men ingen höjdare. 

Väldigt nöjd med mina köp, köpte också vantar (stackars mina händer så fort det blir kallt säger jag bara) och en skjorta. Bra dag :-)Kommentarer

mysigt med mamma tid o shopping, snygga skor :) o väska ha en fin lördag tjejen

Svar: Så mysigt <3 tack!
Carro

Så mycket trevligare än att jobba över kan jag tänka... haha

Svar: Haha ja, faktiskt :D kanske borde göra det oftare än att jobba över.
Carro

Alltså såå fin du är hjärtat!! <3

Svar: Fina DU! <3
Carro

Åh så himla gott!!

Svar: Jaa!! <3
Carro


Kom ihåg


Trackback