slide show

New York, Union Square & middag på LeMidi

När kvällen närmade sig blev vi som sagt väldigt hungriga och ville verkligen äta på en riktigt bra restaurang. Det är ju så svårt att veta, om man kommer tycka om maten på ett ställe eller inte. Framför allt om det är så dyrt i NY, då vill man gärna tycka om maten man betalar för. 
Kolla så mysigt område! Som sagt så rekommenderar jag att spendera en dag vid Union Square starkt. Ångrar lite nu att vi inte hann besöka Soho, hört att där också är väldigt mysigt. 
Jag vandrade iväg på en liten restaurang-upptäcksfärd. Titta in ett par restaurangers meny medan mamma stannade kvar här och fotade omgivningarna lite, upptäckten när jag bläddrade igenom bilderna på kameran på kvällen blev 50 bilder på samma sak haha!
Efter en stund kom jag tillbaka och hade bestämt mig för att vi provar på den franska restaurangen LeMidi.
Detta var det bästa valet på hela resan för WOW vilken mat! Både jag och mamma beställde anka och den var himmelsk god, jag tänker på riktigt på denna ankan typ varje dag. Varje tugga var like heaven. Ankan var perfekt stekt och smaksatt och pommesen var galet goda. Dröööööm! Detta var så gott att vi tog taxi till exakt samma restaurang dagen vi skulle hem, bara någon timme innan vi åkte mot flygplatsen. 
 
Kvällen var hur trevlig som helst. Att få sitta ner i lugn och ro och prata massor med mamma om veckan och livet var bäst. Vi skrattade också tills vi grät för servitören skulle hälla upp vatten i mitt glas och så pratade han med oss samtidigt så han såg inte att glasen blev fullt så vattnet hamnade på bordet, på mig och på tallriken så maten blev dränkt i vatten hahah... Himla tur att jag bara hade en liten bit kvar för annars hade jag krävt en ny portion ;-)
Blev lite efterrätt också, äpplet provade vi på ett café i närheten. Det såg godare ut än vad det var, men kul att prova på nya efterrätter! 
Efter maten promenerade vi en bra bit och helt plötsligt uppenbarade sig Empire State Building, som jag inte hade sett tidigre. Så fint! Efter detta tog vi en taxi hem och somnade efter en toppendag i New York. Kommentarer

Åh så himla gott!!

Svar: Jaa!!
Carro

Så kul när det blir så bra av något man inte vet nåt om. Liten kniv ni fick till den färdigskurna ankan, haha.

Svar: Hahah!
Carro

Åh gud jag kan tänka mig att det finns en hel del restauranger att se och besöka! Låter DRÖM! KRAM <3

Svar: Ja men mest diners faktiskt och en massa pizzerior haha! <3
Carro

» Sarah

Anka är ju så himla gott :)

Svar: Supergott!:)
Carro


Kom ihåg


Trackback