slide show

New York, Union Square

Åh, detta var verkligen en av favoritdagarna i New York! Dagen spenderades i stadsdelen Union Square. Det var helt annorlunda från Manhattan och Times Square, det var väldigt skönt att komma bort från alla höghus och den extrema pulsen en dag. Union Square kändes inte som Manhattan utan här var tempot betydligt lugnare och det var inte lika mycket folk. 
Vi började med att gå till Burlington, DSW som är en enorm skoaffär med väldigt bra skor och Century 21. Jag köpte två par skor, väldigt nöjd! Efteråt strosade vi runt lite på gatorna. 
Vi hamnade till slut på ett chokladcafé! Allting på menyn bestod av choklad, kan ju inte bli mer passande för mig som ääälskar choklad :-) Jag valde smores och fick då in choklad, kex och marshmallows och en egen liten grill med en låga så att det skulle bli till äkta smores. Rolig upplevelse! Det var dock extremt dyrt, notan landade på runt 700 (!!) kr. Mamma åt våfflan som ni ser på bilden och drack kaffe medan jag drack varm choklad. NY är svindyrt... En trevlig paus i alla fall.
Efteråt strosade vi bara runt, titta i lite fler affärer och tog det bara lugnt. Älskade att vara här!
Coola byggnader och väldigt mångkulturellt bland människorna. Sorgligt nog också en hel del hemlösa här.
När solen började gå ner kurrade det i magarna så vi gav oss ut på upptäcksfärd efter en restaurang. Det visade sig att vi skulle hitta till en fransk restaurang med den godaste maten på hela resan, oh my! Mer om det i nästa inlägg.Kommentarer

Åh alltså du anar inte vad avis jag är på dig som varit där!! Har en sån dröm att åka dit och strosa runt, så kul!! <3 KRAM

Svar: Hoppas du får möjligheten att åka dit någongång <3
Carro

» Sarah

Aaa det var det 🙂

så mysigt, jag vill gärna besöka NY det kommer bli kul den dagen men först ut är Karibien i januari :) ha en go söndag

Svar: Så avis på Karibien!! Var? Kram!
Carro


Kom ihåg


Trackback