slide show

New York, mer från Times Square

Lite till bilder från Times Square, Manhattan New York. 
Som jag skrev i förra inlägget var Times Square en galen upplevelse. Så mycket folk men häftigt! Det är med andra ord väldigt svårt att få till bilder utan ett par hundra människor i bakgrunden, oavsett tid på dygnet. Därför blev det mest sådana här stela bilder :-) 
Mamma skulle tvunget ta en bild på mig med alla poliser i bakgrunden, så typiskt mamma haha!
På tal om poliser, det finns verkligen massvis av poliser på gatorna runt om i New York! Jag har aldrig sett så många poliser någonstans som i New York. På ungefär varannan avanue, alltså gatkorsning stod det minst en polis. I lilla Hässleholm är det en väldigt ovanlig syn med poliser ute på stan så jag blev väldigt överraskad av hur många poliser som faktiskt patrullerar. Bara på Times Square fanns det ett tiotal polismän. Det kändes verkligen tryggt att vandra i New York, oavsett tid på dygnet. Tycker det är superbra med många poliser, all respekt till hela poliskåren. 
Älskar titta på bilderna från New York <3
En del av Broadway med alla musikaler. Att musikaler är populärt i New York går inte att missa, det stod en massa människor i kö - allt för att få tag i en musikalbiljett till någon av kvällens föreställningar. Jag och mamma såg Jersey Boys på Broadway, häftig upplevelse och en otroligt bra och välgjord musikal. 
Lite fler poliser :-)
En så konstig sak hände när jag och mamma var på väg tillbaka till hotellet. Vi gick där på gatan och några killar cyklar förbi, de tittar som tusan och stannar cyklarna och ropar något i stil med eyy, like Kim Kardashian och så visslade de. Jag hatar sådant, det är så stelt och utpekande. Killar tror verkligen att de kan kommentera tjejers kroppar och utseende lite hur som helst in public. Killarna i New York var väldigt flörtiga rent generellt, inget undantag på hotellet. Många unga killar som jobbade där som tog tillfället i akt, en ville följa med mig till Sverige haha, inget mig emot för han var mumsig ;-)
Disney butiken tycker jag ändå är värd att kolla in på TS.
Det var allt jag hade att bjuda på från Times Squre, hoppas ni gillat det! Kommentarer

Härligt härligt, kommer att åka dit men vet ej när bara :)

Svar: Härligt att du ska dit nångång! En upplevelse, verkligen :)
Carro

Wow så fina bilder!!

Svar: Tack! <3
Carro

Härliga bilder, måste nog åka dit och se själv...
Var det din första gång??

Svar: Tack så mycket :D Ja, det var min första gång i NY!
Carro

Åh så många härliga bilder :D

Svar: Tack! :D
Carro

ÅHH vad jag älskar detta!! DRÖM <3

Svar: <33
Carro


Kom ihåg


Trackback