slide show

Last days

Hej på er! 
 
Dags för lite uppdatering från de senaste dagarna. 
I lördags träffade jag Jill, vi åt middag på Harrys. Deras ribs är MAGISKA! Så jäkla gott, hade kunnat äta där varje dag haha. 
I söndags gjorde jag inte speciellt mycket, eller jo jag städade hela min walk in closet. Den är nu p e r f e k t ! Nu ska jag bara lyckas hålla ordning där också, jag är verkligen världens slarvigaste människa och lyckas varken hålla ordning på mitt rum, i min garderob eller på mitt skrivbord på jobbet och städar jag så håller det i max en vecka. Det är verkligen en av mina sämre sidor. På tal om något helt annat, filter på Snapchat är livet? Jag hatar ta bilder på mitt ansikte och skicka till folk, tycker det är så stelt haha men alla blir fasen snyggare med filter, ääälskar.
Igår jobbade jag hela dagen, måndagar är en lång jobbdag. Jag skippade faktiskt träningen igår, var för trött. Jag och mamma åt istället middag på Wokhouse, gott och trevligt. Blev en hel del skratt, älskar min fina mami så mycket!! Såklart var min pappa (känns så fel att skriva pappa, han förtjänar inte att bli kallad för det) där också, på riktigt - vad är oddsen? Jag har ingen kontakt med honom alls, vi pratar aldrig så jag bara gick förbi och ignorerade honom men det är ju en himla märklig känsla. Jag funderade på det igår, undra hur mitt liv hade sett ut om jag haft två föräldrar som inte brydde sig om mig, vill inte ens föreställa mig det. Jag fick inte två bra föräldrar men däremot en, min mamma är verkligen mitt allt. Så tacksam för allt hon gjort för mig under mitt liv.
Här är dagens outift. Jeans från River Island, kappa Tommy Hilfiger, skor Gant och tröja Guess. Älskar kappan, det är verkligen ett av de finaste plagg jag äger.
Efter jobbet hade jag tid hos min KBT terapeut, pratade med honom i en timme. Jag behöver verkligen KBT i mitt liv, det hjälper mig så mycket. Alla borde någongång i sitt liv prata med en psykolog eller liknande, det är guld värt. Nu i min utbrändhet är han min stora stöttepelare.
 
Nu har jag jobbat en halvtimme, det får vara nog för idag. KBT mannen som jag kallar honom sa att jag ska sätta timer på 30-40 min och sedan får det liksom vara bra. Det är tufft men jag försöker! Kvällen blir lugn, jag tänker läsa, titta på tv och gå och lägga mig i tid.Kommentarer
» Jenny

Åh, det såg gott ut 😋
Du är alltid så snyggt klädd 🤩🙂

Jag har inte heller någon kontakt med pappa (eller någon annan på den sidan av släkten). Man väljer ju tyvärr inte sina föräldrar, men jag är glad över att inte behöva ha honom i mitt liv..

Svar: Åh tack snälla, glad jag blir :) Vad tråkigt att höra men ja, jag har också kommit till den punkten. Nu när jag är vuxen behöver jag faktiskt inte alls honom i mitt liv.
Carro

Men guud du är ju hur fin som helst vännen!! <3

Svar: Du är fin vännen! <3
Carro


Kom ihåg


Trackback