slide show

Jobbiga tankar

Ojoj vilken vecka... Det har mentalt nog varit den tuffaste veckan i mitt liv, tyvärr. Många riktigt dåliga stunder och jag vill mest radera denna veckan från minnet, för alltid. Jag har för första gången sedan jag blev utbränd börjat tänka att jag kanske inte kommer klara av att jobba heltid längre, att jag kanske en dag inte kommer kunna stiga upp ur sängen och måste sjukskriva mig. Dessa tankar skrämmer livet ur mig. 
 
Allting med denna veckan har varit kasst. Jag har sovit väldigt dåligt, vaknat flera gånger per natt och jag känner mig aldrig utvilad på morgonen. Jag är just nu inne i en väldigt dålig period med migränen, jag har ont varje dag och det tar på hela mig. Jag mår illa, det känns som om huvudet ska explodera, jag får bokstavligen knarka medicin, nacken och axlarna gör ont och allt känns skit. Smärta är verkligen det värsta som finns här i livet. Innan denna veckan har jag faktiskt haft tre magiska veckor med migränen, jag har inte mått så bra på åtta år. Jag hade ont varje dag och tog medicin cirka var tredje/fjärde dag men det har varit fler okej dagar än dåliga dagar och det är jag inte van vid. För varje dag jag inte behövde ta medicin var jag så lycklig, dock vet jag att det alltid kommer ett bakslag och det är nu. 
 
Det allra tuffaste har dock varit jobbet. I måndags och tisdags kände jag mig helt slut på jobbet. Det blev verkligen kortslutning i min hjärna, det kändes som om den slutade fungera helt och hållet. Huvudet kändes som kola och jag kunde verkligen inte tänka klart, det gick inte att samla tankarna. En elev frågade mig något och innan jag tog in vad hon sa så tog det typ 10 sekunder och sedan ytterligare sekunder innan jag ens kunde reflektera över det och komma på ett svar. Det är hemskt, jag har aldrig varit med om något liknande. Mitt minne har också svikit mig totalt, jag kommer inte ihåg någonting och det börjar bli riktigt läskigt. I måndags skulle en elev stanna kvar efter skolan och göra ett prov, på morgonen sa jag till den här eleven att vi ses vid klassrummet kl 14. Hela skoldagen går, klockan blir 14, 14.05, 14.15 och klockan 14.25 (!!) kommer jag på att shit, jag har glömt att eleven ska stanna och göra prov! Stackars eleven hade gått runt i korridoren i 25 minuter och väntat på mig, snacka om att jag fick dåligt samvete. Har flera gånger denna veckan känt att jag snart kommer att bryta ihop. Jag har kommit hem från jobbet och inte orkar göra någonting, bara varit så ledsen över allting. 
 
Igår skulle jag ta min migränspruta som jag tar en gång i månaden (jag hoppas innerligt att den kommer hjälpa lite mot smärtan även denna månaden för jag blir galen annars). Den tas i låret och när jag tryckte in nålen råkade jag såklart träffa rakt i ett blodkärl för det gjorde så äckligt obeskrivligt ont. Jag bröt ihop totalt, medan jag väntade på att få ta ut nålen rann tårarna. Jag grät som en liten bebis. Över smärtan, över jobbet, över att allting känns så galet jobbigt, över att jag inte har någon energi, över att det känns som om jag aldrig kommer att må bra igen, ha energi och vara glad. Jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur detta. Jag känner mig helt slutkörd och inte ett dugg som mig själv. Jag orkar inte göra något på helgerna, vill bara ligga på soffan från morgon till kväll och typ gråta.
 
Jag har absolut inte orkat ta några outfitbilder eller andra roliga bilder i veckan, har mest bara slängt på mig kläderna som låg mest synliga. 
I tisdags var jag och åt på Harrys med brorsan. Jag älskar deras mat, ribsen är så goda och vitlöksbrödet också. Tyvärr hade jag fruktansvärd migrän den dagen så jag mådde mest illa och ville bara hem men det var trevligt att gå ut och äta i alla fall. 
 
Imorgon har jag noll planer, ska bara vila upp mig och försöka få lite energi för annars kommer det bli omöjligt att klara nästa vecka - då har jag 10 utvecklingssamtal = sena kvällar varje dag. Herregud, hur ska det gå...Kommentarer

trist att du känner så, återhämtning är såå viktig ta hand om dig ..

Svar: Ja det är det verkligen, trodde aldrig att jag skulle hamna här... Tack <3
Carro


Kom ihåg


Trackback