slide show

HÖSTLOV

Lovet har redan börjat så smått men inte riktigt i och med att jag jobbar på måndag men det känns ändå som att ledigheten börjat. 
 
Igår träffade jag Alexandra och hängde med henne hela kvällen, SÅ lyckat! Idag är det söndag och jag behöver jobba ett par timmar med rättning, annars blir det en relativt lugn söndag. 
 
Måndag jobbar jag, vi ska på Schoolsoft utbildning i Hässleholm hela dagen. Kvällen blir dock rolig! Jag, Alexandra, Thea, Anton och Filip ska träffas och ha spelkväll. Våra spelkvällar blir alltid lyckade och fyllda med skratt. 
 
På tisdag kommer kanske Anja till Hässleholm, hon är ju min barndomskompis men vi har inte träffats på flera år. Vi får se om det blir av men jag hoppas verkligen. Jag har också en tid hos min KBT terepeut och innan dess ska jag äta lunch på stan. 
 
På onsdag ska jag till Väla. Jag och mamma ska ha en mamma-dotter dag och det kommer bli hur mysigt som helst. Längtar! På torsdag ska jag klippa mig, mitt hår är i absolut behov av en klippning för det är ett helvete att borsta ut. Helgen är fortfarande oplanerad, vi får se om jag vill hitta på något då eller bara vara hemma och ta det lugnt. 
Höstlovet för tre år sedan spenderades i Dubai, det var verkligen en av de absolut bästa resorna jag gjort! Varje höstlov tänker jag tillbaka på resan och vill bara dit igen...<3Kommentarer
» Lisa

Låter som en rolig vecka. Vad mysigt det ser ut, vill också resa till Dubai :)

Svar: Sista jobbdagen nu, är så taggad på höstlov haha :)
Carro

dit vill jag med dock är det nog svindyrt att äta, shoppa

Svar: Väldigt dyrt i Dubai! :(
Carro


Kom ihåg


Trackback