slide show

Fredag

FREDAG 💖
 
Det har varit en vÀldigt bra vecka pÄ jobbet! Allt har flutit pÄ bra och alla mina utvecklingssamtal har gÄtt hur bra som helst, hade fyra stycken idag efter jobbet sÄ kom inte hem förrÀn 17.30 sÄ nu Àr jag helt slut. Har bara ett samtal kvar pÄ mÄndag sen Àr jag klar med alla mina utvecklingssamtal, sÄ skönt. Jag har ocksÄ skrattat en massa med mina elever denna veckan, att skratta med eleverna Àr bland det bÀsta jag vet. Det Àr sÄdana stunder jag tÀnker pÄ de dagar det kÀnns lite tuffare pÄ jobbet,, för tro mig sÄdana dagar kommer rÀtt ofta nÀr man Àr lÀrare. Har dock fruktansvÀrd migrÀn idag med, det var okej pÄ jobbet men nu har jag sÄ ont och mÄr riktigt illa. Ska bara vara hemma, titta lite pÄ idol och sen sova. 
 
Imorgon ska vi ha gÀster, Alexandra kommer hit med sin familj och sÄ en av mammas andra kompisar. Ska bli sÄ kul att trÀffa Alexandra, har saknat henne! PÄ söndag ska jag nog pÄ bio med Jack, mysis!
Tb till i somras nÀr jag var nÄgra nyanser brunare och gladare haha. 
 
PÄ mÄndag ska jag till gynekologen och ta cellprov, jag Àr livrÀdd. Jag har aldrig gjort det tidigare, har vÀgrat gÄ dit men nu kÀnner jag att jag faktiskt mÄste för att ta cellprov Àr ju vÀldigt viktigt, har lÀst om kvinnor som Ängrat sig hela livet att de inte tog cellprovet i tid. Ni som har tagit cellprov, kan ni inte berÀtta lite i kommentarerna? Hur gÄr det till och hur ont gör det? GÄr det typ jÀmföra med nÄgon annat? HjÀlp mig! Jag behöver lugna mina nerver...Kommentarer
» Lina

Var inte nervös för cellprovet! :) Det kanske inte Àr vÀrldens mest trevliga situation, men det gör inte ont. Obehagligt, men det ska inte göra ont.

BerÀtta att du Àr nervös och att det Àr första gÄngen sÄ kommer personen vara vÀldigt pedagogisk och försiktig. Det var i alla fall min upplevelse :) Det hela tar inte mer Àn 5-10 min (hela besöket alltsÄ).

Svar: Är sjĂ€lva situationen i sig obehaglig eller nĂ€r de toppsar? Tack för att du delar med dig!
Carro

» Jenny

Du har inget att oroa dig över- fast jag förstĂ„r dĂ„ det Ă€r nervöst första gĂ„ngen. Det enda jag kan uppleva lite obehagligt Ă€r att nĂ„gon Ă€r dĂ€r nere sĂ„ att sĂ€ga 🙈


Svar: Tack för att du delar med dig! Jag hoppas verkligen det gÄr bra, obehaglig situation med gynekolog, gillar inte det haha :(
Carro

» Lina

KÀnslan skulle jag mer sÀga. Dom stoppar ju in nÄgot först för att spÀnna upp lite för att se livmodertappen, nÀr de nuddar med toppsen kÀnns inte alls. :)

Svar: Okej vad bra! Lite lÀskigt med det de stoppar in för att spÀnna haha...
Carro

Det tar ca en sekund sÄ det Àr verkligen ingenting att vara rÀdd för <3<3<3

Svar: Tack för din kommentar, hoppas det gÄr bra <3
Carro

Klart det gör <3


Kom ihÄg


Trackback