slide show

Försöker klara vardagen trots alla motgångar

Hej på er!

Min tuffa period med migränen fortsätter, jag har mått skit de senaste två veckorna. Vaknar med sjuklig smärta, har jätteont hela dagarna och mår illa och går och lägger mig med smärta. Imorse var den värsta dagen på länge, jag vaknade med en obeskrivlig smärta i huvudet, det kändes verkligen som om huvudet skulle explodera, ett mycket obehagligt tryck runt hela huvudet och smärtan strålade ner till axlarna. Mamma blev så orolig och ville att jag skulle till akuten och kolla upp det, hon blir alltid så orolig när jag har så ont och helt ärligt blev jag också det idag för det var smärta på en helt annan nivå. Envis (och dum) som jag är gick jag upp, tvingade i mig smoothie i mörkret för jag klarar inte av ljus när jag har så ont, tog stark migränmedicin, klädde på mig (borstade varken håret eller sminkade mig så såg på riktigt ut som ett troll men vem fasen bryr sig om det när man har så ont) och så åkte jag till jobbet - mer död än levande. Jag får verkligen ångest av att stanna hemma från jobbet, det känns som om jag mister all kontroll då och jag blir hur stressad som helst och därför stannar jag typ aldrig hemma från jobbet. Var tvungen att gå hem en eftermiddag för jag låg på soffan i personalrummet och grät av smärta och en eftermiddag missade jag konferensen för att jag hade så höga ketoner (min diabetes) så jag trodde på riktigt att jag skulle dö. Varför är jag så dålig på att ta hand om mig själv? En dag som idag borde jag verkligen stannat hemma men samtidigt får eleverna mig att "glömma" smärtan en stund för jag är så fokuserad på dem. En elev frågade mig idag "du mår inte bra va Carro?" Jag bara, vadå syns det? Klart och tydligt svarade han. Jag blir så ledsen att smärtan tar över mitt liv så ofta. 
Hur som helst, jag lyckades överleva dagen och kl 17 hade jag tid bokad för att fixa mina fransar, färgade då brynen samtidigt också. Fransförlängning, alltså kärlek <3
Typ enda gången jag känner mig fräsch är precis när jag fixat mina bryn och fransar, love it!
 
Har fortfarande väldigt ont i huvudet, den vanliga smärtan plus det obehagliga trycket så det blir en tidig kväll. Kollade i alla fall på Bachelor när jag kom hem, hur kul som helst nu när Felix också kommit in i bilden ju! Bachelor är verkligen min guilty pleasure, längtar på riktigt till på måndag och nästa avsnitt haha. 
 
Igår efter jobbet frågade mamma om jag ville äta med henne, det tackar man såklart inte nej till. Brorsan kom också så vi fick lite familjemys en onsdag, hur perfekt som helst! Det blev verkligen en trevlig timme, älskar min familj mest av allt. 
 
En sjukt obehaglig sak är att jag har en stalker... Jag ska polisanmäla honom imorgon, det är så creepy att jag får obehagskänslor i hela kroppen, fyfan! Det finns så många sjuka människor. Kommentarer

Åh finaste du!! Grym är du!!

Svar: <33
Carro

» Jenny

Det låter verkligen jättejobbigt 😥 Hoppas den värsta smärtan försvinner för dig snart ❤

Svar: Tack snälla! <3
Carro

Men vad tusan, en stalker också?! Sjukt obehagligt! Vad har han gjort? Stalkar han dig irl eller "bara" på nätet? Ta hand om dig

Svar: Först via sms, sedan ringde han dolt nummer 16 gånger under två dagar och sparade ner bilder på mig i sin telefon som han smsade... SJUKT obehagligt!
Carro

» Lina

Vill inte ge dig kritik på något sätt, men har du testat att ändra hur du äter? Det mesta du visar upp är skräpmat tänker jag. :) Det kan påverka mycket vad man äter.

Svar: Jag visar upp typ 10% av det jag äter, när jag äter ute. Resterande äter jag hemma och fotar inte det och lägger upp. :)
Carro


Kom ihåg


Trackback