slide show

Favoriter på Youtube

Är ni trogna Youtubfans? Tittar ni på en massa vloggar och liknande? Jag har aldrig förstått YB hypen och spenderar absolut inte flera timmar på YB. Dock har jag ett par Youtubers som är mina favoriter och jag tittar alltid på deras nya videos. 
 
Jag har väldigt svårt att fastna för folk på YB. Tycker antingen att deras röst är jobbig eller att de bara har jobbiga personligheter som gör mig trött. Kanske därför jag bara tittar på såhär få :-)
Allas älskade Linnsan. Jag älskar allt som Linn Ahlborg lägger upp, framför allt resevloggarna med familjen för pappa Jonas är ju livets pappa. Önskar verkligen att jag hade en pappa som honom, Linn har tur hon. Det jag skippar på hennes kanal är dock festvloggarna, Linn festar för mycket för min smak och jag är inte alls intresserad av att höra om fest och alkohol. 
Josefine Caarle, min nya favorit. Hon är verkligen så härlig och framför allt intelligent. Det får jag dock inte riktigt att gå ihop med Paradise Hotel som hon har varit med i (jag är verkligen så emot PH, tycker det är ett av de skämmigaste programmen som finns och förstår inte varför det visas på tv) men Jossan är ingen vanlig PH brud utan hon har en hel del innanför pannbenet och för mig är det såå viktigt. Jag fixar inte blåsta människor, får typ panik haha. Det ger mig absolut inget positivt utbyte.  Josefine är en äkta moshimosh <3
Linda-Marie Nilsson, alltså wow. Vilken förebild, hennes videos och bok har verkligen hjälpt mig att öka mitt självförtroende. Jag har, tyvärr, världens sämsta självförtroende men varje gång jag ser en av Linda-Maries vågar jag lite mer. Hon är verkligen en genuint snäll människa och det uppskattar jag så mycket. Jag tror vi hade kunnat bli goda vänner hon och jag haha. Linda-Marie och Emil är så söta tillsammans! 
 
Sedan kollar jag ibland på Kenza, Nicole Falciani och Amanda Strand men det beror helt på vad de lägger upp. Dessa tre här ovan är dock standard. Har du någon favorit på Youtube som jag absolut inte får missa? 
Kommentarer
» Sarah

Linda-Marie Nilsson är bra tycker jag

Svar: Ja, väldigt!
Carro

Det var ju ändå ganska många tycker jag, haha

Svar: Haha :D tittar du på Youtube?
Carro

» Lina

Kollar ofta på Janni Delér Olsson och Jon Delér Olsson (de har ett varsitt youtube-konto). Gillar även Zoe Sugg’s vloggar!

Svar: Janni och Jon har jag kollat på någon gång, drömliv ju!:) Ska kolla in vem Zoe är!
Carro

kollar bara på Bianca Ingrosso ännu har inte så mkt tid, lyssnar på poddar just nu Gynning o Berg som jag skrattar ...ett kul tidsfördriv :) ha det gott

Svar: Ja det är verkligen ett bra tidsfördriv. Bianca kollar jag också på då och då :)
Carro

» Sarah

Jag kollar också på Youtube, det finns mycket bra där :)

Svar: Ja det finns ju det :)
Carro

» Frida

Ja riktigt mysigt :D
Jag har aldrig fastnat för youtubers heller. Tror inte jag har kikat på någon sådan faktiskt. Det enda jag spelar upp på youtube är musik, roliga videos och läskiga spökvideos. Speciellt när jag är ensam och uttråkad och så kan jag inte sova ensam sen :P

Svar: Hahah, det lät lite läskigt med spökvideos!
Carro

Den enda jag riktigt följer är Helen Torsgården, och av dessa ovanför är det bara hon Linn jag har koll på. Mest för hon dök upp någon gång när jag sökte på Falun :).

Svar: Ska kolla in Helen!
Carro

nä, bara om jag söker något specifikt...


Kom ihåg


Trackback