slide show

Tjejsnack

Okej girls, dags för lite tjejsnack! Tar någon av er p piller eller minipiller? Jag vill verkligen bli av med min mens, har så stora problem i samband med mensen. Migränen blir sjukt illa, blodsockret lever sitt egna liv och jag har så äckligt ont i magen de första dagarna av mensen, sjukaste mensvärken och sjukaste kramperna. Jag ser verkligen inget positivt med att ha mens. När jag var hos gynekologen sist pratade vi om detta och hon skrev ut minipillerna Vinelle. Är det någon av er som har tagit dessa? Behöver alla råd!! Är orolig att börja med p piller av något slag just pga ökad risk för bröstcancer vilket skrämmer mig jättemycket. 
 
Om ni äter piller, vilka? Blir ni av med mensen? Jag ville egentligen få p spruta men gyn tyckte inte man ska börja med det i och med att det sitter kvar i kroppen flera månader. Help this girl out, thank u!!
 Kommentarer
» Malin

Jag har ett p-piller som heter Prionelle 28. Jag hade också hemska problem med min mens, den var regelbunden som fan men jag mådde SÅ SÅ SÅ dåligt så jag kunde inte gå till skolan och jag fick liksom ledas fram av pappa ibland för jag kunde knappt stå på benen och svimmade nästan.

Sen när jag började med pillren så blev mensen MYCKET lättare att ta sig igenom för det första, jag har fortfarande mensvärk men inte så jag inte klarar dagen.
För det andra så kan jag hoppa över mensen så jag får den bara varannan eller var tredje månad, jag vill inte utesluta min mens helt för det är alltid skönt att låta kroppen "blöda ur" ibland för att stilla en pregnancy scare eller bara se så man mår bra liksom!

Hoppas du hittar något som passar dig! <3

Svar: Tack för att du delar med dig <3Jag vill sååå gärna slippa mensen men mådde inte bra efter dessa p piller. SÅ galet trött och så nedstämd, kände inte igen mig själv. Vet inte riktigt vad som är bättre, helvetesvecka med mensen eller hemska biverkningar av p pillerna :(
Carro

Det där med p-piller (och preventivmedel) är svårt och ofta individuellt. Hoppas att du finner vad som är rätt för dig. Dessvärre kan jag inte vara behjälplig i frågan.

Svar: Tack för din fina kommentar. Det gläder mig att du uppskattar och ser fram emot fler inlägg om vår Drömresa. Tack för att du läser. <3

Kram

Svar: Himla svårt det där... Slutade faktiskt ta p pillerna igår, kände knappt igen mig själv med nedstämdheten och tröttheten. :(
Carro

Har inte alla hormonprepparat en liten ökad risk för cancer??

Svar: Jo så är det nog! Slutade faktiskt ta p pillerna igår, kände knappt igen mig själv med nedstämdheten och tröttheten. :(
Carro

Hoppas det hjälper <3

Svar: <3
Carro


Kom ihåg


Trackback