slide show

Shopaholic

Har fått flera kommentarer om att det är roligt att se vad jag shoppat och att en del av er saknat mina shoppinginlägg. Därför tänkte jag göra ett inlägg med allt jag köpte på Väla under lovet. Så nöjd!! Typ bästa shoppingrundan på länge. 
(null)
Väska från Marc Jacobs som jag visade i ett tidigare inlägg. Looove! 
(null)
Två likadana klämmor, så himla fina. Använt typ varje dag sedan jag köpte dem :-) 
(null)

(null)
Köpte denna tröja på Vero Moda och var först väldigt skeptisk men wow vad jag älskar den! Har velat ha något liknande, med svart-transparant tyg i flera år men aldrig slagit till. Stor favorit, redan använt flera gånger. 
(null)
iPhoneskal från Malene Birger, älskar färgen. 
(null)
Vantar från Morris. Den guldiga detaljen gör hela vantarna, de är så fina och så sköna. Använder alltid fingervantar men ojoj som dessa ska med till Österrike i december. 
(null)
Två mössor från Calvin Klein. Köpte inte dessa på Väla, den vänstra fanns i en affär men beställde från Boozt. Tänkte att de ändå får vara med i inlägget. Jag ogillar mössor, använder aldrig det för tycker verkligen inte jag passar i mössa medan alla andra är hur snygga som helst i mössa. Dessa två är dock riktigt snygga så i vinter tänkte jag bli en mösstjej helt enkelt. 
(null)
Trots att sommarsäsongen är över kunde jag inte låta bli att köpa denna klänning, på h&m. Den var på rea och hur söt som helst. 
(null)

(null)
Köpte också denna tröjan på h&m, jag gillar inte t-shirts på mig själv men denna är så j ä k l a snygg! Så himla classy och väldigt snygg till byxor med utsvänga ben. 
(null)
Denna tröja har ni redan sett på en outfitbild, älskar de utsvänga ärmarna. Den är från Bik bok, 90 kr omg kap. 
(null)
Kjol från New Yorker för 39 kr, ehh va?! Kap deluxe. 

Sedan köpte jag två handdukar från Lexington, frans-schampo och smink från Kicks. Så nöjd med exakt allting :-)
Kommentarer

Åh vad mycket fint du shoppat! :)

Svar: Tack! :)
Carro

Så fina grejer du köpt!!

Svar: Tack så mycket!
Carro

» Lisa

Vilka fina saker du har köpt :)

Svar: Tack snälla! :)
Carro

Oj oj vilken härlig shopping!

Svar: Tack :D
Carro

Vilka fina inköp du gjort och härligt att du själv är nöjd! Jag är inte heller snygg i mössa, använder det för att det är ett måste ;)

Svar: Haha! Varmt är det i alla fall ;) Har använt mössa fler gånger under den senaste veckan än under hela mitt liv typ, haha...!
Carro


Kom ihåg


Trackback