slide show

Q/A

Jag hänger på Madeleines bloggutmaning i november här. Jag valde ut de frågor jag kände för att svara på, tar resten av frågorna i bloggutmaningen om någon vecka. 
 
Ett par veckor kvar till första advent, har du börjat förbereda inför julen? 
Ja! Faktiskt tidigare än någonsin. Jag älskar ju ALLT som har med julen att göra. Har köpt en del nytt julpynt i år så det står redan framme. Längtar till första december, då ska julpyntet fram och julmusik kommer toppa min Spotify varje dag fram till jul :-) Dock har jag inte köpt en enda julklapp än, lite stressad över det. 
November är en mörk månad, när går solen upp och ner hos dig? 
Alldeles för tidigt. Jag hatar att det blir mörkt så fort! Blir helt deppig och nedstämd. Ibland är det fortfarande mörkt när jag kör till jobbet 7.30 och det är i princip kolsvart varje gång jag åker hem från jobbet. Depp :( På väder appen i min iPhone står det att solen går upp 7.50 och går ner 15.47, ohhh my. 
 
Mitt bästa tips för att överleva i höstmörkret. 
Ljus, värmefilt/kudde, musik, en bra bok och film.
 
Sådär är jag i trafiken...
Otålig som bara den! Ingen god egenskap men jag stör mig sååååå på människor som kör saktare än vad hastighetsgränsen anger. Man bara please??
Köper eller stickar du vantar och mössor? 
Jag gillade aldrig syslöjd i skolan och stickade bara när läraren tvingade mig haha! Hade aldrig gjort det på min fritid, så himla tråkigt. Jag köper, lätt. 
 
Hur transporterar du dig dit du vill? 
Kör bil. 
 
Det gör riktigt ont att...
Ha migrän, ta botoxsprutor och alla andra sprutor jag tar. Nålar är blää. 
 
En dag ska jag...
Åka till Aruba! Min drömresa som aldrig verkar slå in för det är så dyrt... men inom ett par år!
Idag får äldre och personer i riskgrupp vaccinera sig mot säsongsinfluensan. Kommer du att vaccinera dig? 
I och med att jag tillhör riskgruppen (diabetiker) kommer jag självklart att vaccinera mig. Jag har gjort det under de senaste åren, ska faktiskt vaccinera mig imorgon. 
 Kommentarer

Nej skall inte vaccinera mig, även om jag får det gratis via jobb. Men förstår dig, ha det gott

Vad kul och läsa dina svar på frågorna! :)

Svar: Kul att du tycker det!:)
Carro

Vi är inte så lika... haha. Jag har inte förberett en enda grej för jul utom inköpta tågresor till Göteborg. Solens upp ned... aldrig?? Höstmörkerprevention: Ljus, Te, Mys, Vänner. Traffiken... kör sällan bil längre men jag har blivit en mespropp. Stickade vantar och mössor gör mamma;) En dag ska jag... väntar inte, lever nu... Vaccination, nej

Svar: Hahaha, så kul att läsa dina svar!! :D
Carro


Kom ihåg


Trackback