slide show

Psykisk ohälsa

Hej på er! ♥
Så skönt med lördag. Jag ska bara vara hemma hela dagen, orkar tyvärr inte hitta på något. Den senaste veckan men framför allt dagarna har varit superjobbiga för mig. Ni som hänger med här vet ju att jag inte mått bra det senaste året, jag har blivit diagnostiserad med utmattningssyndrom och det är hur jobbigt som helst. Dock börjar jag bli rejält orolig över att det inte bara är det, jag mår allt sämre och det kan inte bara bero på att jag har jobbat för mycket. Jag känner mig hela tiden nedstämd, orolig, har ångest, jobbiga tankar, sover dåligt, ingen energi, sämre aptit osv. För några månder sedan sa min KBT terapeut att jag har en lätt depression, nu tror jag tyvärr att den övergått i medel eller svår. Jag ska ta upp det med honom på tisdag när jag har nästa samtal. Jag vet inte om det kan ha koppling till p pillerna jag började ta i måndags, en av biverkningarna där är nedstämdhet. 
Tankarna och måendet är det absolut värsta. Tankarna håller på att göra mig galen. 
 
Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle drabbas av psykisk ohälsa, det var något jag läste om överallt men aldrig reflekterade djupare över. Nu är jag här själv och jag har ingen aning hur jag ska ta mig ut härifrån. Hur går vardagen ihop med psykisk ohälsa? Var ska jag börja? Jag vill inte må såhär. Lider ni själva av psykisk ohälsa? Dela gärna med er om ni känner att det känns okej för er. 
Första bilden med självmordstankar eller försök har jag tack och lov inte upplevt <3 Alla de andra bilderna sammanfattar mitt liv i nuläget väldigt, väldigt väl. 
 
Ta hand om er ♥
 Kommentarer

va roligt med en fest som går i 20talet :)

Svar: Ja, det var en rolig upplevelse :)
Carro


Kom ihåg


Trackback