slide show

Fredag loooove

Freeeedag <3

På torsdagar slutar jag min sista lektion kl 15.30, klockan 15.20 tittar vi ut genom fönstret och det är kolsvart, alltså vaaa? :-( Vi blev alla så deppiga... Blir verkligen extra trött av mörkret. 
(null)
En liten tupplur hade passat fint mitt i rättningen, nej men hade jag haft en säng på jobbet hade jag lätt somnat haha. 

Idag åkte jag från jobbet kl 15.30, extremt tidigt för att vara mig men skulle byta till vinterdäck så var tvungen. Så skönt att redan vara hemma strax efter 16 en fredag, ska faktiskt försöka gå hem vid den tiden varje fredag nu några veckor framöver. Har kollat ikapp alla avsnitt av Unexpected i eftermiddag, verkligen så bra! 
(null)
Nu är det helg vilket är superskönt. Jag har inga planer för imorgon så ska bara sova länge, vila och titta på tv. Denna veckan har varit tuff, migrän varje dag och en enorm trötthet. Ska bli skönt med många timmars sömn i natt. Har ni några planer för helgen? Till me! 

Förresten, "Hannah" om du nu ens heter det: jag tänker inte ens lägga ner min tid och energi på att svara på dina patetisk kommentarer. Vill du sprida hat får du hitta andra kanaler för det för, på min blogg får hat och haters ingen plats! Fler än jag som hatar när folk börjar med "Inget illa menar MEN", man bara please shut up :-) Kommentarer

Man blir verkligen trött den här tiden på året. Inga speciella planer, bara korrekturläsa tentan innan den skickas in.

Svar: Ja men det blir man verkligen! Skönt när tentan är inskickad, kommer ihåg den känslan :)
Carro

finns idioter överallt sm inte har annat att göra o ett trist liv!! visst är det trist med mörkret ...ha en skön lördag tjejen

Svar: Ja, så är det verkligen! Det mest skrattretande är ju att dessa idioter lägger ner så mycket tid och energi åt att hata på andra, patetiskt! Ha en fin lördag du också! <3
Carro

» Lisa

Håller med dig, man blir så trött av det här mörkret. Skönt att få sova och vila. Jag ska också göra det plus städa lite tänkte jag :) Ha en fin lördag :)

Svar: Det låter som en bra lördag! :)
Carro

Idag har vi varit på julmarknad på Taxinge Slott och ätit kakbuffé.

Svar: Tack för kommentaren till mitt inlägg om första dagen på husbilssemestern. Håll utkik efter inlägg om fortsättningen!

Kram

Svar: Låter ju hur mysigt som helst!!
Carro


Kom ihåg


Trackback