slide show

4 år

Låt oss tillägna detta inlägg mitt hår. Ni som använder Snapchat vet att det kommer upp minnen från just dagens datum om det finns några sparade. För några dagar sedan kom denna bilden upp som minne, den är 4 år gammal. 
(null)
MITT HÅR?! Ser ni hur sjukt tunt det var? Och kort? Jag hade för tusan knappt något hår, får typ panik av att se bilden. Här hade jag tappat typ 4/5 av mitt hår. När jag gick på högstadiet hade jag jättelångt och fint hår, sedan förstördes det riktigt mycket av att jag började färga allt mer och oftare. Att jag färgade brunt för några år sedan men snabbt ville gå tillbaka till blont förstörde håret totalt. Jag var så ledsen, trodde aldrig att jag skulle bli nöjd med mitt hår igen. 
(null)
Idag, 4 år senare ser mitt hår ut såhär. Så mycket längre, starkare och friskare! Det enda jag gjort är att jag nu klipper mig ett par gånger om året, cirka tre och slingar endast håret ungefär var 7-8 månad. 
(null)
Jag tänker aldrig mer förstöra mitt hår sådär igen, just nu älskar jag mitt hår. Dock ser ni att utväxten är brutal, ska till frisören nästa vecka och då blir det både klipp och färg. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback