slide show

21.21

Hoppas ni haft en bra helg ❤️ min har inte varit bra men jag lever i alla fall. Imorgon måste jag sluta jobbet tidigare för ska till sjukhuset i Kristianstad och få botoxsprutor. Det har redan gått mer än 10 veckor och jag mår sämre än jag gjort på väldigt länge. Hade som sagt en bra period i september (inte mått så bra med migränen sedan år 2011) men hela oktober och november har jag mått skit dygnet runt. Jag är inte taggad på själva sprutorna, det är 37 sprutor i huvud, axlar och nacke och gör skitont men jag känner att jag behöver botox nu, nu! 
(null)
Jag slutade förresten ta mina p piller igår, mådde riktigt kasst och kände inte igen mig själv. Kände bara att jag nådde botten vilket var extremt obehagligt. Då har jag hellre mens och lider varje månad av det & mensvärk än att få upp tankar om livet ens är värt att leva. Nej p piller är nog inte min grej, är rätt anti mot hormoner också. Tar redan tillräckligt mycket medicin och ingen medicin är fasen bra mot kroppen. Hörs imorgon, min neurolog säger alltid att han plågar mig i 40 min vilket han verkligen gör, tur för mig att han är så grymt duktig på sitt jobb! Hade inte låtit någon annan sticka mig med 37 sprutor :-)Kommentarer

Åh vad fin du är!!

Svar: Fina duu!
Carro

» Frida

Nej vad jobbigt! Hoppas att värken försvinner efter sprutorna imorgon.
Jag mår inte heller bra av p piller. Hade ett par någon gång som fungerade men minns inte vilka. Funderar på att skaffa spiral faktiskt

Svar: P piller verkligen inte fungera för alla, så tråkigt :(
Carro

Din stackare, så jobbigt!! :(

Svar: :((
Carro

Jag har följt dig länge och jag är ledsen att behöva säga detta men du är högst troligt hypokondriker... Tror du behöver prata med en psykolog om detta för ingen annan som tar så mycket medicin och får så mycket hjälp som du gör fortsätter må precis lika dåligt. Är nog tyvärr mer inbillning än verklighet.
Skriver detta då jag har en familjemedlem som är hypokondriker som är precis som dig.

Svar: Hahah okej :)) då har alla läkare som någonsin träffat mig med min migrän haft fel. Alla neurologer och högt uppsatta läkare inom neurologi. Det är därför jag får de starkaste läkemedlen som finns på marknaden mot migrän. För att jag inbillar mig smärtan. Dock önskar jag att fallet vore så! Då hade mitt liv varit underbart.
Carro

» Malin

Men usch, vad tungt att läsa! Jag förstår verkligen att du valt att sluta med p-piller efter allt detta... Vad sjukt att det fungerar så olika för alla!

Jag hoppas att sprutorna gör att det känns bättre snart <3

Svar: Ja, p piller var verkligen ingen höjdare för min del! Blöder kontant nu, paniiiik :( <3
Carro

Hoppas det blir bättre och att du slipper migrän!!!

Svar: Tack fina!!
Carro

» Lisa

Usch va jobbigt. 37 sprutor? Det låter verkligen inte kul. Hoppas du mår bättre snart kram

Svar: Det blev 43 sprutor denna gången, kände mig mer död än levande efteråt haha. Kram <3
Carro

» Alice

Och trots detta verkar ju ingenting någonsin fungera för dig?
Antingen har du under många år tagit för mycket medicin och diverse annat mot minsta lilla du någonsin haft så att din kropp blivit immun eller så är du verkligen hypokondriker... Alternativt överdriver du allt för att få uppmärksamhet på din blogg?
Har följt din blogg länge nu och jag säger inte detta för att vara elak men något är ju fel om du behöver penicillin mot en vanlig förkylning till exempel...

Svar: Pratar du om min migrän eller vad snackar du om? Jag har tagit migränmedicin i princip varje dag sedan 2011 för det är det enda sättet jag kan jobba på. Tar medicin, går till jobbet, kommer hem och smärtan är så illa att jag de flesta kvällar bara kan ligga på soffan. Jag blir otroligt provocerad av dina idiotiska kommentarer. Du kan vara lycklig lottad som inte är drabbad av kronisk smärta för det är bland det vidrigaste som finns. Jag hade gjort allt för att få må bra i alla fall tre dagar i rad men det händer aldrig. På min blogg syns ungefär 5% av hur jag egentligen mår. Alla kvällar jag gråter och skriker av smärta, alla sjukhusbesök osv osv, det kommer inte fram, det är bara jag och mina närmaste som ser hur otroligt dåligt jag mår. Personer som skriver "inte för att vara elak" har jag faktiskt inte så mycket att säga till, haha :) Om du stör dig på att jag skriver om mitt mående så sluta läs min blogg? Vem tvingar dig? Det är min blogg, min dagbok och JAG skriver hur JAG mår och passar det inte så sluta läs, kunde faktiskt inte bry mig mindre. Var glad att du inte lider av några sjukdomar, sen tycker jag verkligen att du borde utbilda dig till läkare så att du kan ge dina "goda" råd professionellt, det vore väl toppen? Jag vill inte ha några goda råd från en person som leker doktor i alla fall.

Du har flera gånger skrivit att du följt min blogg länge, du verkar störa dig på det jag skriver så varför följa? Jag följer inte folk jag stör mig på så det är ju ett litet tips från mig till dig.
Carro


Kom ihåg


Trackback