slide show

Min helg

Har verkligen haft en tuff vecka på jobbet, stannat över ett par timmar varje dag för att försöka hinna ikapp med rättningen men ändå sitter jag nu här i helgen med sjuka rättningshögar. Jobbet som lärare tar aldrig slut. Det känns faktiskt väldigt tufft att ta mig igenom den rättning som är kvar, jag har nämligen två åk 9 och slutbetyg ska sättas. Det kommer inte bli en superkul helg. 
(null)
Tänkte i alla fall att jag ska slänga in ett inlägg innan jag fortsätter rätta. I tisdags kom min brun utan sol som jag beställt, från Bali Body. Ni kanske märkt hypen på sociala medier kring denna BUS? Jag testade och första dagen blev det orange, hmm... Andra dagen såg jag dock fint solbränd ut men då hade jag tagit ett bad innan och sköljt av allt överflöd antar jag. Återkommer längre fram med en recension. 
(null)

(null)
Igår efter jobbet mötte jag upp Alexandra, vi gick lite på stan och åt sedan på Harrys. Deras vitlöksbröd är to die for! Så himla mysig eftermiddag 💞
(null)
Jag försöker att inte alls shoppa nu innan New York men detta fick följa med. Ett ribbat linne från h&m för 40 kr, ett läppglans från NYX för 20 kr (dock passade inte färgen mig alls, blir papperskorgen ;p) och tre böcker. Har ni läst någon av dessa? 
(null)
Idag hängde jag med brorsan och Jack, vi åt lunchbuffé på stan och firade mors dag lite i förskott. 

Har varit så himla trött den senaste veckan, känns som om jag ska somna vilken sekund som helst. Min plan är att fortsätta rätta och att på tisdag ha satt alla 120 betyg. Kommentarer

Vill verkligen ha en recension av BUS:en! Älskar verkligen linnet du fick med dig hem, så himla snyggt! :D <3

Svar: Det kommer en recension :) Tack! Linnet har verkligen kommit till användning redan :D
Carro

Oj oj, du har det du gör, men snart är det sommarlov! <3

Svar: Det ska verkligen bli välbehövligt! <3
Carro

» Lena

Känner igen det där med att jobbet aldrig tar slut. Jobbar på förskola och folk tror att ”man passar barn” men dem ser inte all jobb runtomkring som man måste göra hemma. Sitter och ska fixa utvecklingssamtal just nu och ska få in möten innan eller efter arbetstid liksom. Snark!

Har inte läst någon av dessa men dem ser intressanta ut!

Svar: Håller med... Det är så mycket jobb utöver som varken elever, föräldrar eller någon annan märker men som man håller på att jobba ihjäl sig av!
Carro

Mums för vitlöksbröd och lycka till med rättandet! :D Kram <3

Svar: Så himla gott :D Tack! Ska sätta de sista betygen imorgon, sen kan jag andas ut <3
Carro

Usch vad tufft det låter med all rättning. Hoppas du får lite mer ledigt denna helg<3

Svar: Imorgon ska jag sätta de sista betygen, sen kan jag andas ut <3
Carro


Kom ihåg


Trackback